Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731135216

Amistoso 731135216 Información oficial sobre el partido 731135216 en Hattrick

24.04.2024 12:05:00

Real Alcala CF Alineación oficial del equipo 'Real Alcala CF' en el partido 0 - 6 Rafitas Alineación oficial del equipo 'Rafitas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Bueno (7))
Real Alcala CF Alineación oficial del equipo 'Real Alcala CF' en el partido 0 - 9 Rafitas Alineación oficial del equipo 'Rafitas' en el partido
Tiene un resultado normal 0.35Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 8.87Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,2 % 0,0 % 99,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Alcala CF

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Stefan Kula de Alcala va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Rafitas

Goles Goles

  • 172 Minuto 15 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Jani Lundén quedar desmarcat i marcar per a Rafitas al minut 15. El marcador es va posar aleshores 0 - 1 pels visitants.
  • 183 Minuto 29 (Gol por la derecha): Alberto Alférez va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 2 per als visitants.
  • 181 Minuto 70 (Gol por el centro): Christian Grabner de Rafitas va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 3 al minut 70. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 183 Minuto 77 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 77, Rafitas va augmentar el seu avantatge a 0 - 4, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Anton Mitryaev.
  • 181 Minuto 78 (Gol por el centro): Jens Ruppmann va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 78, i va fer pujar el 0 - 5 per a Rafitas.
  • 183 Minuto 86 (Gol por la derecha): Al minut 86, un xut de Beda Belle des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 6 i el públic s'enfadava.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 4 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Felipe de los Ríos haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a Rafitas al minut 4.
  • 271 Minuto 13 (Ocasión por el centro): Al minut 13 de partit, Eloy Rico quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 285 Minuto 30 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de Rafitas la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 235 Minuto 81 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Anton Mitryaev gairebé marca per a Rafitas al minut 81 fent valer la seva dilatada experiència, però el porter va estar molt atent al xut.
  • 286 Minuto 84 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Després de 84 minuts, el Rafitas va sorprendre al seu rival amb un contraatac. Els defensors van haver de recórrer a una falta per parar-lo. El conseqüent tir lliure directe va ser una brillant combinació entre varis jugadors. Al final però, un mal control va servir perquè la pilota quedés morta dins de l'àrea i el porter és llancés com un lleopard a blocar-la.