Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731135191

Amistoso (Int.) 731135191 Información oficial sobre el partido 731135191 en Hattrick

23.04.2024 19:15:00

Centro Igiene Mentale Alineación oficial del equipo 'Centro Igiene Mentale' en el partido 0 - 2 F.C. YashaZBC Alineación oficial del equipo 'F.C. YashaZBC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Centro Igiene Mentale Alineación oficial del equipo 'Centro Igiene Mentale' en el partido 1 - 1 F.C. YashaZBC Alineación oficial del equipo 'F.C. YashaZBC' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.72Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.30Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
21,9 % 7,6 % 70,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Centro Igiene Mentale

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 81 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Jesús Millet hauria d'haver estat gol al minut 81 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.

F.C. YashaZBC

Goles Goles

  • 171 Minuto 3 (Gol por el centro): ZBC agafava avantatge al minut 3 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Klymentii Romanyuk amb mestria.
  • 181 Minuto 89 (Gol por el centro): Al minut 89, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Tonio Cantoro va augmentar l'avantatge de ZBC a 0 - 2 amb un xut ras arran de pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 24 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Aleix Artís es va quedar sol davant del porter, al minut 24. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 240 Minuto 36 (Ocasión de contra de falta): ZBC van dur a terme molts contraatacs perillosos, com per exemple el del minut 36 que va acabar amb una falta; el xut posterior de Gian-Luca Ratzebürg no va ser gens encertat.
  • 281 Minuto 54 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Kaan Karık. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 281 Minuto 72 (Ocasión por el centro): Kaan Karık quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Lapo Pellattiero, però la pilota va topar amb el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Gian-Luca Ratzebürg de ZBC la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Tonio Cantoro.
  • 510 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Aleix Artís de ZBC va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 512 Minuto 76 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 76 de partit, Aleix Artís de ZBC va rebre la segona targeta groga per una entrada sense pilota a un rival i va haver d'abandonar el partit.