Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731135099

Amistoso (Int., RC) 731135099 Información oficial sobre el partido 731135099 en Hattrick

24.04.2024 12:25:00

cobrateam Alineación oficial del equipo 'cobrateam' en el partido 2 - 3 Tyler Durden's Crushers Alineación oficial del equipo 'Tyler Durden's Crushers' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
cobrateam Alineación oficial del equipo 'cobrateam' en el partido 0 - 2 Tyler Durden's Crushers Alineación oficial del equipo 'Tyler Durden's Crushers' en el partido
Tiene suerte 0.12Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.83Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,4 % 0,1 % 99,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

cobrateam

Goles Goles

  • 121 Minuto 3 (Gol por el centro): Casiano Cardeo va donar a cobrateam un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 143 Minuto 73 (Gol de contra por la derecha): El jugador Luis Revenga de cobrateam es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 2 - 1 d'un ràpid contraatac.

Tyler Durden's Crushers

Goles Goles

  • 161 Minuto 26 (Gol por el centro): Al minut 26 en Nemanja Kocík va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 1 - 1.
  • 163 Minuto 82 (Gol por la derecha): L'equip visitant va aconseguir l'empat a 2 al minut 82 amb una bonica jugada col·lectiva que va permetre a Adam Kotlář marcar un xut creuat des de la dreta.
  • 172 Minuto 87 (Gol por la izquierda): Al minut 87 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Crushers prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 2 - 3 va ser en Adam Kotlář.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 12 (Ocasión por la izquierda): L'empat dels visitants es veia a venir al minut 12, en un 1 contra 1 amb el porter, però Gonzalo Onrubia va mostrar uns grans reflexos i va aconseguir aturar el xut de Jakub Trepák des de l'esquerra.
  • 261 Minuto 22 (Ocasión por el centro): Jakub Trepák quasi aconsegueix empatar per Crushers al minut 22, però Gonzalo Onrubia va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.
  • 271 Minuto 72 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Samuel Kelár ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 237 Minuto 75 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Samuel Kelár va fer una magnífica centrada, però la rematada de Martin Holčiak va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.
  • 216 Minuto 86 (Ocasión evento especial rápido + pase): La velocitat de Adam Kotlář va ser clau en la jugada d'atac de Crushers al minut 86, quan ell mateix va fer una passada brutal a Martin Holčiak, que aquest va espifiar espectacularment davant el gran "ooooh" del públic.
  • 281 Minuto 88 (Ocasión por el centro): Adam Kotlář quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Gonzalo Onrubia, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 283 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): Adam Kotlář de Crushers va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 89 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.