Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731135047

Amistoso (Int., RC) 731135047 Información oficial sobre el partido 731135047 en Hattrick

24.04.2024 12:25:00

Bloque 5 Alineación oficial del equipo 'Bloque 5' en el partido 2 - 5 Pufferfish Alineación oficial del equipo 'Pufferfish' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Bloque 5 Alineación oficial del equipo 'Bloque 5' en el partido 0 - 3 Pufferfish Alineación oficial del equipo 'Pufferfish' en el partido
Tiene suerte 0.02Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.96Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Bloque 5

Goles Goles

  • 142 Minuto 43 (Gol de contra por la izquierda): Aureli Alamà va rematar un contraatac des de l'esquerra i va marcar així el 1 - 2 per a Bloque.
  • 102 Minuto 84 (Gol por la izquierda): Als 84 minuts, una gran jugada per l'esquerra de Bloque va acabar amb la pilota als peus de Timoteu Coll que no va perdonar i va aconseguir reduir el marcador a 2 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 40 (Ocasión de contra por el centro): En Marcos Sebastián va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Carlos Cortadillo de Bloque va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Pufferfish

Goles Goles

  • 116 Minuto 21 (Gol evento especial rápido + pase): Antony Bebbington va demostrar la seva velocitat punta un altre cop i, després de deixar dos defenses enrere, va donar una assistència de gol a Rafael Bexiga, que no va fallar i va marcar el 0 - 1.
  • 182 Minuto 36 (Gol por la izquierda): Ben Clarke va aprofitar un error defensiu al minut 36, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 0 - 2 al marcador per a Pufferfish.
  • 115 Minuto 68 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Als 68 minuts de joc, Antony Bebbington, corrent com un esperitat, superà primer José Álvaro Zallas per velocitat, i després el porter posant el 1 - 3 al panell. Mare de Déu, quina gambada!
  • 181 Minuto 78 (Gol por el centro): Rafael Bexiga de Pufferfish va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 1 - 4 al minut 78. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 180 Minuto 89 (Gol de falta): Bilen Ranson va incrementar l'avantatge a 2 - 5 per a Pufferfish gràcies a un preciós llançament de falta directa que va fer inútil l'estirada del porter rival.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 8 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Pufferfish que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Rafael Bexiga, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 282 Minuto 42 (Ocasión por la izquierda): Al minut 42, el Pufferfish va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Darren Lovell s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.
  • 282 Minuto 75 (Ocasión por la izquierda): Ben Clarke va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 75, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 17 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 17, Bilen Ranson de Pufferfish va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.