Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731135045

Amistoso 731135045 Información oficial sobre el partido 731135045 en Hattrick

24.04.2024 09:30:00

Sophisticates Alineación oficial del equipo 'Sophisticates' en el partido 3 - 3 Währinger ASK Alineación oficial del equipo 'Währinger ASK' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
Sophisticates Alineación oficial del equipo 'Sophisticates' en el partido 1 - 6 Währinger ASK Alineación oficial del equipo 'Währinger ASK' en el partido
Tiene suerte 1.03Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,8 % 0,1 % 97,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sophisticates

Goles Goles

  • 137 Minuto 66 (Gol evento especial extremo + rematador): Bogdan Slavec va efectuar una centrada mil·limètrica des de la seva banda al minut 66 de joc. Joël Schladenhauffen es va elevar per sobre els rivals i va connectar una rematada de cap impressionant que va significar el 1 - 3. El gol va quedar gravat a la retina de molts aficionats durant una bona temporada.
  • 102 Minuto 77 (Gol por la izquierda): Als 77 minuts, una gran jugada per l'esquerra de Sophisticates va acabar amb la pilota als peus de Joël Schladenhauffen que no va perdonar i va aconseguir reduir el marcador a 2 - 3.
  • 111 Minuto 79 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Luis Feijoo va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. Sophisticates empatava el partit, 3 a 3, al minut 79.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 20 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Joël Schladenhauffen va estar a punt d'acabar en gol al minut 20, però el porter visitant Thomas Moser va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 211 Minuto 38 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Joël Schladenhauffen hauria d'haver estat gol al minut 38 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.

Währinger ASK

Goles Goles

  • 173 Minuto 30 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 30, quan Klaus-Peter Elern va posar els visitants Währinger per damunt al marcador per 0 - 1, rematant un atac per la banda dreta.
  • 183 Minuto 39 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 39, Währinger va augmentar el seu avantatge a 0 - 2, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Dennis Hager.
  • 183 Minuto 50 (Gol por la derecha): Thomas Lengauer va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 3 per als visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 219 Minuto 48 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): Dennis Hager va fer una gran rematada de cap després d'un llançament de córner d'en Robert Stenak, però l'estirada del porter va evitar el gol.
  • 243 Minuto 83 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Währinger va anar a parar a la dreta de l'atac on en Dennis Hager, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Miroslav Fuchs de Währinger amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.