Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731134855

Amistoso (Int.) 731134855 Información oficial sobre el partido 731134855 en Hattrick

24.04.2024 12:30:00

Navia CF Alineación oficial del equipo 'Navia CF' en el partido 5 - 3 Old Brave Alineación oficial del equipo 'Old Brave' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Brillante (11))
Navia CF Alineación oficial del equipo 'Navia CF' en el partido 8 - 0 Old Brave Alineación oficial del equipo 'Old Brave' en el partido
Tiene bastante mala suerte 7.94Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Navia CF

Goles Goles

  • 113 Minuto 37 (Gol por la derecha): Al minut 37, Navia aconseguia empatar el partit a 1 - 1 quan Jesús Alsina va rebre una bona passada des de la dreta i va creuar-li la pilota al porter.
  • 121 Minuto 44 (Gol por el centro): Al minut 44 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Jesús Alsina ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Navia es posava per davant 3 a 2.
  • 133 Minuto 47 (Gol por la derecha): Navia va aconseguir el 4 - 2 quan Jesús Alsina va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 133 Minuto 89 (Gol por la derecha): Navia va trobar una esquerda a la defensa rival quan en 辛 (Xin) 溪 (Xi) va poder fer el 5 - 3 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 19 (Ocasión por la izquierda): Navia va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan José Carlos Mondéjar va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Garrincha Roriz.
  • 224 Minuto 42 (Ocasión de penalti): Quan passaven pocs segons del minut 42, el col·legiat va assenyalar un penal força clar. En 辛 (Xin) 溪 (Xi) sempre els tira per la dreta i en Garrincha Roriz, que ho sabia, va llançar-se just abans que xutés per blocar la pilota sense problemes.
  • 239 Minuto 44 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Mostrant tota la seva tècnica, en José Carlos Mondéjar va aprofitar la debilitat en el joc terrestre d'en Erasmo Carlos Viegas Melo per fer-li una sotana i encarar la porteria, però el seu xut va ser aturat pel porter.
  • 231 Minuto 44 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Kalvis Fabriciuss. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 231 Minuto 51 (Ocasión por el centro): Alberto Mallo una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 51, però una magnífica aturada de Garrincha Roriz va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 232 Minuto 63 (Ocasión por la izquierda): Passaven 63 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Jesús Alsina va rematar alt.
  • 230 Minuto 64 (Ocasión de falta): 辛 (Xin) 溪 (Xi) va sorprendre Garrincha Roriz amb un llançament de falta directa, però el seu tir va anar a parar al pal.

Old Brave

Goles Goles

  • 171 Minuto 28 (Gol por el centro): Amb 28 minuts jugats, Paulo Henrique Petraglia de Brave va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.
  • 142 Minuto 43 (Gol de contra por la izquierda): Marcus Bruno Estevam va rematar un contraatac des de l'esquerra i va marcar així el 1 - 2 per a Brave.
  • 109 Minuto 43 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): L'imprevisible Oséias Silva Mendes Jr. va arriscar més del compte i va relliscar quan es disposava a fer una passada llarga a un company. En Jesús Alsina va aprofitar el regal, anotant el 2 - 2.
  • 143 Minuto 65 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Brave eren letals, i Paulo Henrique Petraglia va aprofitar-ne un per aconseguir el 4 - 3 entrant des de la dreta.