Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731134837

Amistoso (Int.) 731134837 Información oficial sobre el partido 731134837 en Hattrick

24.04.2024 15:20:00

KROMMSCHOSS NIEDERSCHAEFFOLSHEIM Alineación oficial del equipo 'KROMMSCHOSS NIEDERSCHAEFFOLSHEIM' en el partido 4 - 0 Sonnenschein Alineación oficial del equipo 'Sonnenschein' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
KROMMSCHOSS NIEDERSCHAEFFOLSHEIM Alineación oficial del equipo 'KROMMSCHOSS NIEDERSCHAEFFOLSHEIM' en el partido 2 - 0 Sonnenschein Alineación oficial del equipo 'Sonnenschein' en el partido
Tiene suerte 2.12Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.08Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

KROMMSCHOSS NIEDERSCHAEFFOLSHEIM

Goles Goles

  • 185 Minuto 2 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del NIEDERSCHAEFFOLSHEI van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Briac Bonno va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 1 - 0 pujava al marcador.
  • 116 Minuto 11 (Gol evento especial rápido + pase): L'espectacular velocitat del llampec Omar Majidi sempre és una garantia. Al minut 11, una ràpida acció individual seva va permetre al seu company Gojmir Pažon marcar el 2 - 0 per al NIEDERSCHAEFFOLSHEI.
  • 185 Minuto 67 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 67 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de NIEDERSCHAEFFOLSHEI. A fi d'aconseguir el 3 - 0, van tocar-la en curt per tal que Uwe Sangar xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 132 Minuto 83 (Gol por la izquierda): Al minut 83, NIEDERSCHAEFFOLSHEI va aconseguir el 4 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Loïc Brodin, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 287 Minuto 10 (Ocasión tiro lejano): Els jugadors de NIEDERSCHAEFFOLSHEI tenien molt clar que la tàctica a utilitzar era la dels xuts llunyans. En Briac Bonno ho va intentar al minut 10 des de 30 metres però la pilota va arribar a les mans del porter sense gaire força.
  • 287 Minuto 26 (Ocasión tiro lejano): L'entrenador d'en Yohann Chomat ja els havia advertit que el porter contrari, en Aurel Kinberg, acostumava a jugar molt avançat quan la pilota era a camp contrari. Així que quan va poder, va intentar un xut llunyà des del mig del camp que va marxar per sobre el travesser per ben poc.
  • 287 Minuto 35 (Ocasión tiro lejano): El NIEDERSCHAEFFOLSHEI se centrava a trobar opcions llunyanes de tir. En el minut 35, en Anar Əliyev va xutar amb una força increïble, però la pilota va anar a parar al cap d'un venedor de branques regalèssia.
  • 231 Minuto 69 (Ocasión por el centro): Yohann Chomat una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 69, però una magnífica aturada de Aurel Kinberg va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 231 Minuto 79 (Ocasión por el centro): En Briac Bonno, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

Eventos clima Eventos clima

  • 308 Minuto 38 (Evento clima: SE: Support player boost failed and organization dropped): En Gojmir Pažon va donar el millor de sí. Però en conseqüència, va perdre la posició, fent baixar l'organització del NIEDERSCHAEFFOLSHEI a acceptable.

Sonnenschein

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Richie Ganga.