Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731134463

Amistoso (Int., RC) 731134463 Información oficial sobre el partido 731134463 en Hattrick

23.04.2024 19:20:00

Stock in SRL Alineación oficial del equipo 'Stock in SRL' en el partido 6 - 1 Racing de Cicero Alineación oficial del equipo 'Racing de Cicero' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Stock in SRL Alineación oficial del equipo 'Stock in SRL' en el partido 5 - 0 Racing de Cicero Alineación oficial del equipo 'Racing de Cicero' en el partido
Tiene un poco de suerte 4.89Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Stock in SRL

Goles Goles

  • 185 Minuto 8 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Racing. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Mauro Varela la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Stock es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 1 - 0 arribava al minut 8.
  • 132 Minuto 18 (Gol por la izquierda): Stock va augmentar la diferència quan Bernard Daumas no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 2 - 0.
  • 131 Minuto 63 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Mauro Varela va aprofitar per marcar el 3 - 1 a plaer.
  • 133 Minuto 77 (Gol por la derecha): Gyde Ebbens va incrementar l'avantatge de Stock amb el 4 - 1 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 131 Minuto 78 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Stock va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Remo Masseretti progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 5 - 1.
  • 131 Minuto 80 (Gol por el centro): Al minut 80 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Tommaso Ludovico, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 6 - 1 per a Stock.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 5 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Niklas Galsterer estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Winston Coombes, als 5 minuts, va fallar per ben poc.
  • 234 Minuto 29 (Ocasión de penalti): L'afició local no podia creure el que veien els seus ulls quan Remo Masseretti va fallar un penal al minut 29.
  • 231 Minuto 31 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Remo Masseretti va estar a punt de sentenciar el partit al minut 31, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 231 Minuto 34 (Ocasión por el centro): Tommaso Ludovico una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 34, però una magnífica aturada de Patrick Polak va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 230 Minuto 47 (Ocasión de falta): En Remo Masseretti es disposava a llançar una falta perillosa per l'equip local. El públic l'aplaudia, primer lentament i a poc a poc augmentant el ritme, abans del llançament; i el xiulava just després per haver xutat tan desviat.

Racing de Cicero

Goles Goles

  • 152 Minuto 35 (Gol por la izquierda): L'equip visitant va reduir diferències a 2 - 1 quan Nazareno Delle Pere va superar el porter després d'una jugada per l'esquerra al minut 35 de joc i va fer emmudir l'estadi cridant "Voleu fer el favor de callar?"

Ocasiones Ocasiones

  • 252 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): Una llarga i pacient circulació de pilota del Racing va acabar amb una bona passada a la banda esquerra, que en Salvatore Cathomen no va poder controlar.