Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731134374

Amistoso (Int., RC) 731134374 Información oficial sobre el partido 731134374 en Hattrick

23.04.2024 19:20:00

whitegreen Alineación oficial del equipo 'whitegreen' en el partido 6 - 4 Arrisque Tudo Alineación oficial del equipo 'Arrisque Tudo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Formidable (9))
whitegreen Alineación oficial del equipo 'whitegreen' en el partido 4 - 4 Arrisque Tudo Alineación oficial del equipo 'Arrisque Tudo' en el partido
Tiene suerte 4.48Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.28Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
32,9 % 37,1 % 30,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

whitegreen

Goles Goles

  • 121 Minuto 20 (Gol por el centro): Al minut 20 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Adriano Giannoccoli ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, whitegreen es posava per davant 1 a 0.
  • 112 Minuto 50 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del whitegreen s'esgargamellaven dempeus per esperonar Samuele Minarelli que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 50 i suposava l'empat a 2 per als locals.
  • 136 Minuto 74 (Gol evento especial inexperiencia rival): Manuel Cirer va deixar patent la seva inexperiència al minut 74, quan mitjançant una errada de principiant va regalar la pilota al rival i Samuele Minarelli va marcar sense oposició, posant el marcador a 3 - 3 per a whitegreen.
  • 121 Minuto 75 (Gol por el centro): whitegreen va aconseguir el 4 - 3 que desfeia l'empat quan al minut 75 Timon De Vreese va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 122 Minuto 101 (Gol por la izquierda): Al minut 101 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 5 - 4. L'autor del gol per a whitegreen va ser Riccardo Maria Storoni.
  • 131 Minuto 106 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Lucio Tarletti es va introduir dins la defensa central al minut 106, i va aconseguir el 6 - 4 davant la cridòria del públic.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 23 (Ocasión por la izquierda): En Adriano Giannoccoli, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 233 Minuto 103 (Ocasión por la derecha): El whitegreen ho intentava per la dreta per mitjà de Ciro Pinciani, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

Arrisque Tudo

Goles Goles

  • 163 Minuto 29 (Gol por la derecha): L'equip visitant va aconseguir l'empat a 1 al minut 29 amb una bonica jugada col·lectiva que va permetre a Pere Josep Cirer marcar un xut creuat des de la dreta.
  • 173 Minuto 35 (Gol por la derecha): Al minut 35 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 1 - 2, gràcies a una bona internada de Pere Josep Cirer que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 173 Minuto 73 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Pere Josep Cirer va poder marcar tot sol el 2 - 3.
  • 162 Minuto 90 (Gol por la izquierda): Quan es jugava el minut 90 una bona jugada col·lectiva per l'esquerra va deixar sol a en Pere Josep Cirer de Arrisque marcar el 4 - 4 i empatar així el partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 280 Minuto 38 (Ocasión de falta): El porter local va aturar amb dos temps un tir lliure directe de Pere Josep Cirer al minut 38.
  • 260 Minuto 90 (Ocasión de falta): El gol de l'empat el va tenir a les seves botes Pere Josep Cirer, però el seu tir lliure va sortir molt desviat.
  • 250 Minuto 108 (Ocasión de falta): En una falta quasi al costat del banderí de córner els jugadors alts de Arrisque van pujar a rematar. Però en Pere Josep Cirer la va tirar directe, molt desviada. La mirada assassina dels seus companys va ser suficient perquè demanés perdó.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Javier Galeano de Arrisque es va emportar una amonestació al minut 81 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 102 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Manuel Cirer de Arrisque amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 513 Minuto 109 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Javier Galeano es va encarar amb l'àrbitre assistent a un pam del nas, recordant-se'n de la professió de la seva mare per haver xiulat un fora de joc. L'àrbitre va venir corrent des de l'altre punta del camp amb la targeta alçada, que significava la segona per aquest jugador.