Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731134367

Amistoso (Int.) 731134367 Información oficial sobre el partido 731134367 en Hattrick

24.04.2024 12:30:00

no me achuches ke estoy en el filo Alineación oficial del equipo 'no me achuches ke estoy en el filo' en el partido 0 - 2 PSG PCS Alineación oficial del equipo 'PSG PCS' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
no me achuches ke estoy en el filo Alineación oficial del equipo 'no me achuches ke estoy en el filo' en el partido 0 - 1 PSG PCS Alineación oficial del equipo 'PSG PCS' en el partido
Tiene un resultado normal 0.10Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.16Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,8 % 0,1 % 99,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

no me achuches ke estoy en el filo

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 23 (Ocasión de contra por la izquierda): achuches van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 23, però Pablo Estramiana va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 241 Minuto 33 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de achuches va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Ivan Moyà, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Ivan Moyà.
  • 511 Minuto 56 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Ángel Manuel Fariñas de achuches va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 511 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 79, Pablo Valdeón de achuches va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

PSG PCS

Goles Goles

  • 118 Minuto 21 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 21, Crispin Stecher va pentinar un córner cap al segon pal que Theo Kaether va rematar a gol completament sol, marcant així el 0 - 1.
  • 181 Minuto 89 (Gol por el centro): Anaël Barbat va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 89, i va fer pujar el 0 - 2 per a PSG.

Ocasiones Ocasiones

  • 219 Minuto 11 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): Pablo Cesar Escalada va fer una gran rematada de cap després d'un llançament de córner d'en Gerhard Kügler, però l'estirada del porter va evitar el gol.
  • 219 Minuto 57 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): En Pablo Cesar Escalada va poder marcar per a PSG en un servei de cantonada picat per en Gerhard Kügler quan, just en el moment de rematar, va amagar el cap per por que la pilota li fes mal. L'esbroncada de l'entrenador es va sentir des del seient més allunyat de l'estadi.
  • 281 Minuto 77 (Ocasión por el centro): Al minut 77 de partit, Matthieu Monneret va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.