Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731134346

Amistoso (Int., RC) 731134346 Información oficial sobre el partido 731134346 en Hattrick

24.04.2024 12:25:00

Vindalhoo C. F. Alineación oficial del equipo 'Vindalhoo C. F.' en el partido 3 - 5 Oberdan 27 Alineación oficial del equipo 'Oberdan 27' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Vindalhoo C. F. Alineación oficial del equipo 'Vindalhoo C. F.' en el partido 0 - 4 Oberdan 27 Alineación oficial del equipo 'Oberdan 27' en el partido
Tiene bastante suerte 0.16Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,2 % 0,0 % 99,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Vindalhoo C. F.

Goles Goles

  • 122 Minuto 16 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Vindalhoo contenien la respiració mentre en Santiago Lería s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 125 Minuto 82 (Gol evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): Una maldestra jugada de Genís Castell va finalitzar amb un gol en pròpia porta al minut 82. 1-5.
  • 137 Minuto 89 (Gol evento especial extremo + rematador): Amb una precisió quirúrgica, la magnífica centrada de Santiago Lería va anar a parar al cap de Manel Alamany que va demostrar que és un mestre rematant de cap i va anotar així per a Vindalhoo el 2 - 5.
  • 141 Minuto 90 (Gol de contra por el centro): Vindalhoo va demostrar la seva habilitat per contraatacar al minut 90, quan Roger Alanyà, sol dins l'àrea, va aconseguir el 3 - 5.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 32 (Ocasión de contra de falta): Vindalhoo van dur a terme molts contraatacs perillosos, com per exemple el del minut 32 que va acabar amb una falta; el xut posterior de Jesús Basoco no va ser gens encertat.

Oberdan 27

Goles Goles

  • 160 Minuto 33 (Gol de falta): Al minut 33 del partit, Pompei Hulubescu va llançar un tir lliure que va entrar després de colpejar un dels components de la barrera, la qual cosa va enganyar el porter, que ja s'havia llançat cap a l'altra banda. Amb això, el marcador s'igualava: 1 - 1.
  • 170 Minuto 35 (Gol de falta): Pompei Hulubescu va sorprendre l'equip local amb un pèssim llançament de lliure directe que, després d'un rebot que va despistar el porter, va anar a parar al fons de la xarxa al minut 35. 1 - 2 per a Oberdan.
  • 181 Minuto 58 (Gol por el centro): Pompei Hulubescu de Oberdan va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 1 - 3 al minut 58. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 181 Minuto 60 (Gol por el centro): Al minut 60, Rubén Alcalá va augmentar l'avantatge de Oberdan a 1 - 4 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 15 (Ocasión por el centro): Al minut 15 de partit, Johan Läfblad quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 261 Minuto 31 (Ocasión por el centro): En Ugo Maria Criniti al minut 31 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.
  • 283 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Alessandro Huscher al minut 38, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 283 Minuto 54 (Ocasión por la derecha): Després de 54 minuts, Enzo Misuri va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Adolfo Castillo va estar atent i va desviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Giuseppe Lazzaroni de Oberdan va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 511 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Alessandro Huscher de Oberdan es va guanyar la targeta groga merescudament.