Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731134132

Amistoso 731134132 Información oficial sobre el partido 731134132 en Hattrick

24.04.2024 12:05:00

Cumxot Team Alineación oficial del equipo 'Cumxot Team' en el partido 2 - 2 Llibertat Calonge Alineación oficial del equipo 'Llibertat Calonge' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Cumxot Team Alineación oficial del equipo 'Cumxot Team' en el partido 2 - 0 Llibertat Calonge Alineación oficial del equipo 'Llibertat Calonge' en el partido
Tiene un resultado normal 2.49Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.13Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Cumxot Team

Goles Goles

  • 124 Minuto 44 (Gol de penalti): Cumxot va posar-se per davant 1 - 0 al minut 44, quan Ismael Serra va llançar una pena màxima perfectament.
  • 124 Minuto 44 (Gol de penalti): Tot i les protestes dels visitants, al minut 44 l'àrbitre va xiular un penal transformat per Ismael Serra. Amb aquest gol l'equip local s'avançava al marcador, que reflectia un 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 2 (Ocasión por la izquierda): Cumxot va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 2 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Jorge Vicente Fontanellas ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 237 Minuto 41 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Jorge Vicente Fontanellas estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Ismael Serra, als 41 minuts, va fallar per ben poc.
  • 222 Minuto 43 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 43 per blocar una centrada d'en Marcos Puig va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Cumxot.
  • 231 Minuto 44 (Ocasión por el centro): Eloi Cifre una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 44, però una magnífica aturada de Marcelino Tejero va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 231 Minuto 57 (Ocasión por el centro): Al minut 57, Jorge Vicente Fontanellas gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Marcelino Tejero va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 285 Minuto 69 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Jorge Vicente Fontanellas, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 19 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Damián Armengol de Cumxot va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Llibertat Calonge

Goles Goles

  • 143 Minuto 44 (Gol de contra por la derecha): El jugador David Cámara de Llibertat es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 1 - 1 d'un ràpid contraatac.
  • 143 Minuto 91 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Llibertat eren letals, i Javier Urruchi va aprofitar-ne un per aconseguir el 2 - 2 entrant des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 50 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 50 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Bernardo Torres Calvillo va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 59 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Domènec Castañer de Llibertat va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.