Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731134018

Amistoso (Int., RC) 731134018 Información oficial sobre el partido 731134018 en Hattrick

24.04.2024 12:25:00

RCD KATIUSCA Alineación oficial del equipo 'RCD KATIUSCA' en el partido 0 - 7 Lardyzoo Alineación oficial del equipo 'Lardyzoo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
RCD KATIUSCA Alineación oficial del equipo 'RCD KATIUSCA' en el partido 0 - 6 Lardyzoo Alineación oficial del equipo 'Lardyzoo' en el partido
Tiene un resultado normal 0.05Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

RCD KATIUSCA

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Teodoro Martínez de KATIUSCA la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lardyzoo

Goles Goles

  • 173 Minuto 6 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 6, quan Louis-Philippe Cadot va posar els visitants Lardyzoo per damunt al marcador per 0 - 1, rematant un atac per la banda dreta.
  • 182 Minuto 31 (Gol por la izquierda): Al minut 31, els visitants es van col·locar 0 - 2 per sobre quan Noé Charvolin va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 183 Minuto 39 (Gol por la derecha): Al minut 39, un xut de Romano Pittaro des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 3 i el públic s'enfadava.
  • 185 Minuto 69 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del KATIUSCA. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Anicet Justine la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Lardyzoo es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 0 - 4 arribava al minut 69.
  • 118 Minuto 74 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 74, el Lardyzoo va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Louis-Philippe Cadot, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 0 - 5.
  • 181 Minuto 80 (Gol por el centro): Al minut 80, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Louis-Philippe Cadot va augmentar l'avantatge de Lardyzoo a 0 - 6 amb un xut ras arran de pal.
  • 182 Minuto 90 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Théo Truchon, que va ser qui va marcar 0 - 7, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 14 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Anicet Justine després de 14 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Jair Troncoso va poder desviar-lo a córner.
  • 282 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): Al minut 33, el Lardyzoo va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Noé Charvolin s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.
  • 237 Minuto 78 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Romano Pittaro estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Mathis Goguet, als 78 minuts, va fallar per ben poc.
  • 283 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): Després de 82 minuts, Louis-Philippe Cadot va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Jair Troncoso va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 282 Minuto 84 (Ocasión por la izquierda): Merlin Saint-Martin, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 84 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Lardyzoo va quedar sense poder incrementar el seu marcador.