Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731133333

Amistoso (Int., RC) 731133333 Información oficial sobre el partido 731133333 en Hattrick

24.04.2024 14:45:00

Olympique La Croix Valmer Alineación oficial del equipo 'Olympique La Croix Valmer' en el partido 3 - 2 Dika Alineación oficial del equipo 'Dika' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Olympique La Croix Valmer Alineación oficial del equipo 'Olympique La Croix Valmer' en el partido 2 - 1 Dika Alineación oficial del equipo 'Dika' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.52Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.70Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
80,5 % 2,7 % 16,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Olympique La Croix Valmer

Goles Goles

  • 143 Minuto 73 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de OLCV eren letals, i Ferd Conter va aprofitar-ne un per aconseguir el 1 - 2 entrant des de la dreta.
  • 113 Minuto 74 (Gol por la derecha): Al minut 74, OLCV aconseguia empatar el partit a 2 - 2 quan Théit Linster va rebre una bona passada des de la dreta i va creuar-li la pilota al porter.
  • 123 Minuto 96 (Gol por la derecha): OLCV s'avançava al marcador al minut 96, després d'un rebot que va caçar en Renn Rauen per la banda dreta de l'atac local. El 3 - 2 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 202 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): En Emile Assa de OLCV es va trobar tot sol a l'esquerra de l'atac al minut 32, però es va posar nerviós i no va saber finalitzar una jugada que podia haver portat molt perill.
  • 290 Minuto 32 (Ocasión de falta): En Emile Assa va posar de manifest la seva potència per crear una oportunitat; però la potència no li va servir per superar el porter.
  • 242 Minuto 77 (Ocasión de contra por la izquierda): El OLCV va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 77, però en Porfírio do Ó va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 220 Minuto 94 (Ocasión de falta): Porfírio do Ó quasi dona a OLCV l'avantatge després d'una falta, però el seu xut va sortir desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 36, Abramo Donisi de OLCV va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Dika

Goles Goles

  • 116 Minuto 7 (Gol evento especial rápido + pase): L'espectacular velocitat del llampec Marino D'Aguanno sempre és una garantia. Al minut 7, una ràpida acció individual seva va permetre al seu company Bartol Tariba marcar el 0 - 1 per al Dika.
  • 186 Minuto 12 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El Dika va contraatacar amb una pilota llarga, que va acabar a peus del davanter, que va rebre una falta dura per part del defensor. La falta es podia llençar directament, però van decidir obrir a banda i fer un centre des d'allà, per tal que en Marino D'Aguanno rematés de volea a la xarxa. El 0 - 2 pujava al marcador al minut 12.