Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731132861

Amistoso (Int.) 731132861 Información oficial sobre el partido 731132861 en Hattrick

24.04.2024 15:45:00

Mamoosh Alineación oficial del equipo 'Mamoosh' en el partido 5 - 0 naranja mecanica Alineación oficial del equipo 'naranja mecanica' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Excelente (8))
Mamoosh Alineación oficial del equipo 'Mamoosh' en el partido 9 - 0 naranja mecanica Alineación oficial del equipo 'naranja mecanica' en el partido
Es un cenizo 8.66Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.21Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Mamoosh

Goles Goles

  • 123 Minuto 2 (Gol por la derecha): Passats 2 minuts, Babagholi Eshtiagh, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. Mamoosh es posava per davant!
  • 133 Minuto 17 (Gol por la derecha): El 2 - 0 va pujar al marcador quan Mamoosh va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Babagholi Eshtiagh des de dins de l'àrea.
  • 141 Minuto 23 (Gol de contra por el centro): Mamoosh va demostrar la seva habilitat per contraatacar al minut 23, quan 林 (Lin) 仲賢 (Zhongxian), sol dins l'àrea, va aconseguir el 3 - 0.
  • 133 Minuto 40 (Gol por la derecha): Mamoosh va aconseguir el 4 - 0 quan Steffan Schrøder va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 131 Minuto 82 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Steffan Schrøder es va introduir dins la defensa central al minut 82, i va aconseguir el 5 - 0 davant la cridòria del públic.

Ocasiones Ocasiones

  • 234 Minuto 59 (Ocasión de penalti): L'afició local no podia creure el que veien els seus ulls quan Steffan Schrøder va fallar un penal al minut 59.
  • 231 Minuto 79 (Ocasión por el centro): Mustafa Hazım Su una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 79, però una magnífica aturada de Francesc Servitja va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 232 Minuto 85 (Ocasión por la izquierda): Al minut 85, Pedro Vagrande gairebé va marcar per a Mamoosh des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Jan Nohýnek.

naranja mecanica

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 22 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut des de casa seva d'en Abdelmouhaïmine van Lent va fer treballar al porter rival, que va haver d'estirar-se per aturar la pilota.
  • 218 Minuto 67 (Ocasión evento especial córner peinado): Genís Aneiros hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Juan José Lalanda havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.