Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731132569

Amistoso (Int.) 731132569 Información oficial sobre el partido 731132569 en Hattrick

23.04.2024 19:15:00

Genco Olive Oil Company Alineación oficial del equipo 'Genco Olive Oil Company' en el partido 4 - 4 Arroyomolinos FC Alineación oficial del equipo 'Arroyomolinos FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Genco Olive Oil Company Alineación oficial del equipo 'Genco Olive Oil Company' en el partido 6 - 1 Arroyomolinos FC Alineación oficial del equipo 'Arroyomolinos FC' en el partido
Tiene mala suerte 5.78Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,6 % 0,1 % 3,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Genco Olive Oil Company

Goles Goles

  • 111 Minuto 14 (Gol por el centro): Esteban Quesada s'emportà una gran ovació del públic local al minut 14, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 1 - 1.
  • 123 Minuto 28 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 2 - 1 al minut 28 gràcies a la jugada de Gioacchino Voltolini, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 121 Minuto 59 (Gol por el centro): Al minut 59 els aficionats van embogir quan en Gelindo Badaloni va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 3 - 2 a favor de Genco.
  • 112 Minuto 81 (Gol por la izquierda): Al minut 81 del partit, el jugador Esteban Quesada de Genco va entrar per l'esquerra aprofitant un forat entre els defenses i va empatar el partit, davant l'alegria dels aficionats: 4 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 15 (Ocasión por el centro): En Fulvio Albanini del Genco ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 231 Minuto 31 (Ocasión por el centro): Al minut 31, Vladimir Ojog gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Turali Bukle va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 230 Minuto 39 (Ocasión de falta): L'àrbitre va assenyalar una falta per l'equip local. Mentre varis jugadors protestaven amb cara de pocs amics, en Gastone Scanzi, que era més viu que la tinya, va xutar ràpidament a porteria però la pilota va anar a parar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 60 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 60, Esteban Quesada de Genco va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Arroyomolinos FC

Goles Goles

  • 173 Minuto 6 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Cristoph Niedrig va poder marcar tot sol el 0 - 1.
  • 118 Minuto 58 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 58, el Arroyomolinos va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Mario Baldiserri, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 2 - 2.
  • 163 Minuto 65 (Gol por la derecha): Al minut 65 del partit, els visitants van empatar el partit en fer el 3 - 3 mitjançant un bon xut de Danny Oldham que va rematar a porta buida en recollir el rebuig del pal després d'una gran jugada per la banda dreta.
  • 171 Minuto 73 (Gol por el centro): En Tibor Szemere donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 73 el marcador reflectia el 3 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 69 (Ocasión por la izquierda): Al minut 69, un refús desafortunat de Rudolf Valsa, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Torgeir Lydersen no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Antonio Meraviglia de Arroyomolinos la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.