Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731132176

Amistoso (Int.) 731132176 Información oficial sobre el partido 731132176 en Hattrick

23.04.2024 21:00:00

TheRealWorld Alineación oficial del equipo 'TheRealWorld' en el partido 3 - 1 Los Dragones del Bierzo Alineación oficial del equipo 'Los Dragones del Bierzo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
TheRealWorld Alineación oficial del equipo 'TheRealWorld' en el partido 5 - 0 Los Dragones del Bierzo Alineación oficial del equipo 'Los Dragones del Bierzo' en el partido
Tiene mala suerte 4.74Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.19Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

TheRealWorld

Goles Goles

  • 124 Minuto 5 (Gol de penalti): Corria el minut 5, quan l'àrbitre va xiular unes mans dubtoses a dins l'àrea visitant. TRW s'avançava en el marcador després que en Arnaud Orhant xutés amb seguretat la pena màxima dictaminada pel senyor col·legiat.
  • 123 Minuto 29 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 2 - 1 al minut 29 gràcies a la jugada de Cédric Le Chapelain, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 132 Minuto 51 (Gol por la izquierda): Al minut 51, TRW va aconseguir el 3 - 1 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Toribio Antiñolo, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): En Cédric Le Chapelain, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

Los Dragones del Bierzo

Goles Goles

  • 118 Minuto 11 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 11, el DRABI va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Juan Vellisca, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 50 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Alejandro Castelltort de DRABI va fer un magnífic control orientat, va deixar un defensor rival assegut a terra, va fintar, retallar i mirant cap a l'altra banda va meravellar el públic amb un impressionant xut a porteria. El porter va poder desviar el xut però la pilota va anar a parar a César Espinosa que, sol davant del porter estirat al terra, li va tirar la pilota a les mans.
  • 243 Minuto 90 (Ocasión de contra por la derecha): DRABI van sortir al contraatac amb encert al minut 90, però César Espinosa no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Alberto Villabedón de DRABI es va emportar una amonestació al minut 28 per provocar un rival.

Eventos clima Eventos clima

  • 309 Minuto 30 (Evento clima: SE: Support player boost failed): En Juan Vellisca intentava donar suport als companys del Juan Vellisca; però tot esforç era en va.