Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731132165

Amistoso (Int.) 731132165 Información oficial sobre el partido 731132165 en Hattrick

24.04.2024 04:30:00

JR Football Club Alineación oficial del equipo 'JR Football Club' en el partido 0 - 0 Sudoku No Kiojin Alineación oficial del equipo 'Sudoku No Kiojin' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
JR Football Club Alineación oficial del equipo 'JR Football Club' en el partido 2 - 0 Sudoku No Kiojin Alineación oficial del equipo 'Sudoku No Kiojin' en el partido
Tiene mala suerte 1.69Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.34Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,9 % 0,1 % 3,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

JR Football Club

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 24 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Giovanni Dorigoni no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Pascal Stafford estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 242 Minuto 50 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 50 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Teoh Ze Wee, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 222 Minuto 85 (Ocasión por la izquierda): JR va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 85 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Vanderlei Guanabara ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 222 Minuto 86 (Ocasión por la izquierda): JR va estar a punt de posar-se per davant al minut 86 però Pascal Stafford va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 222 Minuto 87 (Ocasión por la izquierda): En Heng Tong Wan va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Heng Tong Wan de JR es va guanyar la targeta groga merescudament.

Sudoku No Kiojin

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 39 (Ocasión de contra por la izquierda): El Sudoku va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 39, però en Joel Silveira va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Kléber Ferreira de Sudoku va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.