Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731131899

Amistoso (Int.) 731131899 Información oficial sobre el partido 731131899 en Hattrick

24.04.2024 10:45:00

LaDyFunK United Alineación oficial del equipo 'LaDyFunK United' en el partido 4 - 0 DeporTonson Alineación oficial del equipo 'DeporTonson' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
LaDyFunK United Alineación oficial del equipo 'LaDyFunK United' en el partido 5 - 0 DeporTonson Alineación oficial del equipo 'DeporTonson' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 5.31Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

LaDyFunK United

Goles Goles

  • 116 Minuto 52 (Gol evento especial rápido + pase): Al minut 52, en Dejan Weintraub del LaDyFunK va fer gala de la seva increïble punta de velocitat i, deixant enrere la defensa, va donar la passada de gol a Josua Braden que no va desaprofitar l'ocasió de marcar el 1 - 0.
  • 131 Minuto 59 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de LaDyFunK pel centre va donar un gran resultat: el gol de Samy Légeron va posar el 2 - 0 al marcador.
  • 132 Minuto 60 (Gol por la izquierda): En Enosch Seltmann de LaDyFunK va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 3 - 0.
  • 133 Minuto 80 (Gol por la derecha): LaDyFunK va aconseguir el 4 - 0 quan Gottlieb Mizer va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

Ocasiones Ocasiones

  • 224 Minuto 6 (Ocasión de penalti): En Gottlieb Mizer va gaudir de l'oportunitat de marcar de penal al minut 6, però el porter visitant Francisco Abolafio Martínez el va desconcentrar amb un ball tribal africà sobre la línia de gol i el va tirar fora.
  • 222 Minuto 17 (Ocasión por la izquierda): LaDyFunK va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 17 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Gottlieb Mizer ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 223 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): Al minut 36, Enosch Seltmann arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 222 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): LaDyFunK va estar a punt de posar-se per davant al minut 40 però Samy Légeron va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 220 Minuto 42 (Ocasión de falta): En Gottlieb Mizer es va concentrar per llançar una falta a la frontal. Malauradament la pilota va anar a la tanca defensiva davant l'enrabiada del públic local.
  • 231 Minuto 74 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Gottlieb Mizer va estar a punt de sentenciar el partit al minut 74, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 230 Minuto 82 (Ocasión de falta): Un xut de falta de l'equip local al minut 82 podia haver acabat en gol, però Francisco Abolafio Martínez va estar molt atent i va desviar la pilota per sobre del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Annunziato De Viti de LaDyFunK amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

DeporTonson

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 37 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de DeporTonson van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Eugenio Rossato va sortir desviat a la dreta de la porteria.