Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731131765

Amistoso (Int., RC) 731131765 Información oficial sobre el partido 731131765 en Hattrick

25.04.2024 03:00:00

"Club Atletico River Plate" Alineación oficial del equipo '"Club Atletico River Plate"' en el partido 5 - 0 -kansas Alineación oficial del equipo '-kansas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
"Club Atletico River Plate" Alineación oficial del equipo '"Club Atletico River Plate"' en el partido 6 - 0 -kansas Alineación oficial del equipo '-kansas' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 5.58Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.18Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

"Club Atletico River Plate"

Goles Goles

  • 121 Minuto 34 (Gol por el centro): Al minut 34 els aficionats van embogir quan en Augusto Fachini va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Atletico.
  • 116 Minuto 60 (Gol evento especial rápido + pase): 郑 (Zheng) 贵芳 (Guifang) va demostrar la seva velocitat punta un altre cop i, després de deixar dos defenses enrere, va donar una assistència de gol a José Carlos Mac Allister, que no va fallar i va marcar el 2 - 0.
  • 133 Minuto 75 (Gol por la derecha): Juan Gilberto Morero va incrementar l'avantatge de Atletico amb el 3 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 131 Minuto 89 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Augusto Fachini es va introduir dins la defensa central al minut 89, i va aconseguir el 4 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 131 Minuto 89 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Atletico pel centre va donar un gran resultat: el gol de José Carlos Mac Allister va posar el 5 - 0 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 17 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Augusto Fachini va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 219 Minuto 22 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): Augusto Fachini va fer un bon cop de cap a la sortida d'un córner picat per en Ferhat Kamber, però amb tant mala sort que la pilota va anar al pal i després al porter.
  • 222 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): Atletico va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 33 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Peter Flod ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 233 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): En Luis Vázquez Villarreal es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 233 Minuto 59 (Ocasión por la derecha): Al minut 59 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després José Carlos Mac Allister de Atletico va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 233 Minuto 80 (Ocasión por la derecha): El Atletico ho intentava per la dreta per mitjà de José Carlos Mac Allister, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

-kansas