Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731131602

Amistoso 731131602 Información oficial sobre el partido 731131602 en Hattrick

24.04.2024 12:05:00

ATLETICO SEVILLA ESTE Alineación oficial del equipo 'ATLETICO SEVILLA ESTE' en el partido 1 - 1 Arabateam Alineación oficial del equipo 'Arabateam' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
ATLETICO SEVILLA ESTE Alineación oficial del equipo 'ATLETICO SEVILLA ESTE' en el partido 2 - 0 Arabateam Alineación oficial del equipo 'Arabateam' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.54Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ATLETICO SEVILLA ESTE

Goles Goles

  • 113 Minuto 78 (Gol por la derecha): Després de 78 minuts de partit, Rutenio de la Obra igualava per ATLETICO en rematar una jugada d'atac per la dreta.

Arabateam

Goles Goles

  • 106 Minuto 72 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Josep Manuel Chàfer sabia anticipar-se a les accions dels seus rivals. Per això, al minut 72 va interceptar una passada en profunditat, va plantar-se a la frontal i des d'allà va fer una vaselina al porter, que estava avançat, sobre la bisectriu que formen els pals de la porteria amb la pilota, tal com manen els cànons. 0 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 13 (Ocasión de contra por la derecha): Hermes Almeida va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Arabateam que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 240 Minuto 22 (Ocasión de contra de falta): Arabateam va aconseguir provocar una falta després d'un contraatac, però el xut de Hermes Almeida va anar a parar a les mans del porter.
  • 243 Minuto 32 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Arabateam van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Rubén Doñamaría va sortir desviat a la dreta de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 51 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Ildelfonso Buelna de Arabateam amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.