Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731131540

Amistoso (Int., RC) 731131540 Información oficial sobre el partido 731131540 en Hattrick

24.04.2024 12:25:00

Gunners VIII Milla Alineación oficial del equipo 'Gunners VIII Milla' en el partido 2 - 3 Hellas Kamaroto Alineación oficial del equipo 'Hellas Kamaroto' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Gunners VIII Milla Alineación oficial del equipo 'Gunners VIII Milla' en el partido 2 - 0 Hellas Kamaroto Alineación oficial del equipo 'Hellas Kamaroto' en el partido
Tiene un resultado normal 1.66Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Gunners VIII Milla

Goles Goles

  • 139 Minuto 56 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): En Štěpán Bartejs va deixar la pilota aparentment sense control davant seu. Quan el seu rival va tirar-se al terra per prendre-li la pilota, la va trepitjar i la va amagar del rival deixant-lo al terra sense capacitat de reacció. La jugada va acabar amb gol: 1 - 1. A hores d'ara encara està buscant la pilota en Kostas Domazos.
  • 138 Minuto 79 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Juan Gondar arribés a peus de Breogán Valenciaga, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a ARS el 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 44 (Ocasión por el centro): Daniel Gealatu va estar a punt de marcar al minut 44 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 211 Minuto 44 (Ocasión por el centro): Al minut 44 el ARS va posar setge sobre la defensa central visitant però en Osmarino Werberich no va estar gens encertat.
  • 213 Minuto 44 (Ocasión por la derecha): Juan Gondar de ARS va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 44, però no va estar gaire encertat.
  • 221 Minuto 68 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Santiago Corao va estar a punt d'avançar els locals al minut 68 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 233 Minuto 80 (Ocasión por la derecha): En Rodolfo Segundo Di Pascua es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 223 Minuto 83 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Toky Ravaoavy va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.

Hellas Kamaroto

Goles Goles

  • 143 Minuto 8 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Kamaroto eren letals. En un d'aquests contraatacs, al minut 8, Aiantas Kostikos va rebre una passada llarga des de la dreta i va marcar el 0 - 1.
  • 186 Minuto 81 (Gol de tiro libre indirecto de contra): Els defenses van aturar un contraatac de Kamaroto amb una falta. Però el jugador que l'havia rebut es va posar ràpidament de peu, va plantar la pilota i va fer un centre al cap d'en Christos Spanidis, que va rematar picant la pilota enviant-la fora de l'abast del porter. Mentre el porter recriminava als seus companys que algú s'havia de posar al davant per evitar que es serveixi ràpidament la falta, el videomarcador sortia el 2 - 2 amb un gran "Goooool!" al costat.
  • 140 Minuto 84 (Gol de contra de falta): El porter de Kamaroto va rellançar la pilota ràpidament per poder contraatacar. Com que la defensa rival estava descol·locada, van aturar el joc amb una falta tàctica. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Josef Zelnicek va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 2 - 3!

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 10 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Kamaroto va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Yiorgos Papadias, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 243 Minuto 44 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Kamaroto va anar a parar a la dreta de l'atac on en Josef Zelnicek, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.