Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731131398

Amistoso (Int.) 731131398 Información oficial sobre el partido 731131398 en Hattrick

24.04.2024 12:30:00

Tenerifempiakos Alineación oficial del equipo 'Tenerifempiakos' en el partido 1 - 1 sjælland fk Alineación oficial del equipo 'sjælland fk' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Tenerifempiakos Alineación oficial del equipo 'Tenerifempiakos' en el partido 2 - 0 sjælland fk Alineación oficial del equipo 'sjælland fk' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.55Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.21Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,1 % 0,1 % 1,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Tenerifempiakos

Goles Goles

  • 121 Minuto 9 (Gol por el centro): Pedro Galindo va donar a Tfempiakos un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 24 (Ocasión por el centro): En Luis Saenz Romero, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

sjælland fk

Goles Goles

  • 139 Minuto 29 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): El jugador de 7913 Tjerk Jacqueloot va fer ús de la magnífica tècnica i amb una sèrie de bicicletes, driblings i túnels va escapar-se dels jugadors de l'equip contrari que se li van posar al pas. Alejandro Sello va intentar prendre-li la pilota a l'últim moment, però no va poder evitar el gol que posava el 1 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 27 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): La pressió va fer l'efecte desitjat per l'entrenador de 7913, que van sortir immediatament al contraatac. No obstant això, una coça al genoll de Cătălin Deteşan va servir per aturar el joc. Ell mateix, va posar en joc la pilota centrant-la a l'interior de l'àrea petita, però el porter va sortir amb els punys i va enviar la pilota lluny de la zona perillosa.
  • 242 Minuto 66 (Ocasión de contra por la izquierda): El 7913 va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 66, però en Tewolde Sahle va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.