Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731131254

Amistoso (Int.) 731131254 Información oficial sobre el partido 731131254 en Hattrick

24.04.2024 15:20:00

PratoDiGiovellina Alineación oficial del equipo 'PratoDiGiovellina' en el partido 7 - 1 OTF Alineación oficial del equipo 'OTF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
PratoDiGiovellina Alineación oficial del equipo 'PratoDiGiovellina' en el partido 5 - 2 OTF Alineación oficial del equipo 'OTF' en el partido
Tiene suerte 5.22Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.31Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
81,6 % 2,3 % 16,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

PratoDiGiovellina

Goles Goles

  • 113 Minuto 31 (Gol por la derecha): Gràcies a un bon atac per la banda dreta, el jugador Florimond Beugin de PratoDiGiovellina va aconseguir igualar el partit al minut 31, davant l'alegria dels aficionats: 1 - 1.
  • 185 Minuto 33 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del OTF. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Florimond Beugin la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del PratoDiGiovellina es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 2 - 1 arribava al minut 33.
  • 185 Minuto 34 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 34 minuts, el tirador de faltes del PratoDiGiovellina va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Jean-David Robinet, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 3 - 1 pujava al marcador.
  • 131 Minuto 36 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Florimond Beugin va aprofitar per marcar el 4 - 1 a plaer.
  • 134 Minuto 47 (Gol de penalti): Miklós Szabó va augmentar la diferència de PratoDiGiovellina a 5 - 1 des del punt de penal.
  • 130 Minuto 70 (Gol de falta): El gol de falta de Miklós Szabó sortirà a moltes televisions, ja que el seu xut va tocar el travesser, un pal, la línia de gol i l'altre pal abans d'introduir-se a la porteria al minut 70 i ampliar l'avantatge de PratoDiGiovellina a 6 - 1.
  • 132 Minuto 90 (Gol por la izquierda): En Miklós Szabó de PratoDiGiovellina va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 7 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 75 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Jerry Maia Lopes al minut 75 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Florimond Beugin va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Samuele Bussu es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

OTF

Goles Goles

  • 171 Minuto 14 (Gol por el centro): OTF agafava avantatge al minut 14 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Xordan Courel amb mestria.

Ocasiones Ocasiones

  • 252 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): OTF va estar a punt de reduir distàncies al marcador al minut 37, gràcies a una gran jugada per l'esquerra, llàstima que no hi hagués ningú a l'àrea per rematar la centrada d'en Artemio Rendo.
  • 251 Minuto 52 (Ocasión por el centro): Al minut 52, Kassi Mano va rebre la passada de la mort a l’àrea petita, però va voler rematar amb el taló i ho va fer amb tan poca gràcia que la pilota va passar entre les seves cames sense poder colpejar-la.
  • 253 Minuto 63 (Ocasión por la derecha): Artemio Rendo quasi redueix la diferència al marcador al minut 63, però una gran estirada d'en Alfred Björnfot va impedir que la pilota arribés a la xarxa. Quan es va aixecar, va esbroncar a la seva defensa esquerra per deixar xutar al rival.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 19 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Xordan Courel.