Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731131233

Amistoso (Int., RC) 731131233 Información oficial sobre el partido 731131233 en Hattrick

23.04.2024 19:20:00

Lubecca Alineación oficial del equipo 'Lubecca' en el partido 3 - 7 F.C. Molló Alineación oficial del equipo 'F.C. Molló' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Lubecca Alineación oficial del equipo 'Lubecca' en el partido 1 - 5 F.C. Molló Alineación oficial del equipo 'F.C. Molló' en el partido
Tiene suerte 0.73Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.14Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,0 % 0,1 % 98,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Lubecca

Goles Goles

  • 111 Minuto 17 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Cristiano Foppa va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. Lubecca empatava el partit, 1 a 1, al minut 17.
  • 143 Minuto 68 (Gol de contra por la derecha): El jugador Baldassarre Barzagli de Lubecca es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 2 - 4 d'un ràpid contraatac.
  • 104 Minuto 75 (Gol de penalti): Lubecca aconseguia el 3 - 4 mitjançant un penal llançat esplèndidament per Cristiano Foppa al cantó inferior dret de la porteria rival.

F.C. Molló

Goles Goles

  • 173 Minuto 14 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Alfonso Lapetra va poder marcar tot sol el 0 - 1.
  • 171 Minuto 33 (Gol por el centro): En Jacob Gasulla donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 33 el marcador reflectia el 1 - 2.
  • 138 Minuto 37 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Edwin Azard arribés a peus de Alfonso Lapetra, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a Molló el 1 - 3.
  • 182 Minuto 38 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 38 de partit va donar a Molló l'avantatge per 1 - 4. Julián Inturia en va ser l'anotador.
  • 183 Minuto 76 (Gol por la derecha): Edwin Azard va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 3 - 5 per als visitants.
  • 183 Minuto 82 (Gol por la derecha): Al minut 82, un xut de Julián Inturia des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 3 - 6 i el públic s'enfadava.
  • 183 Minuto 84 (Gol por la derecha): Al minut 84, Molló va augmentar el seu avantatge a 3 - 7, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Chaime Riera, amb un xut sec des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 28 (Ocasión por el centro): Molló va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 28, quan Alfonso Lapetra va quedar-se sol davant el porter Krystian Reiss, però aquest va poder aturar el xut.
  • 207 Minuto 32 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): En Daniel Germán Vázquez va provar sort des de 30 metres però el porter va desviar la pilota a córner.
  • 283 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): Ernesto Calatrava de Molló va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 35 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 282 Minuto 67 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Martín Urigarri es va quedar sol davant del porter, al minut 67. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 79, Alfonso Lapetra de Molló va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.