Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731131187

Amistoso 731131187 Información oficial sobre el partido 731131187 en Hattrick

24.04.2024 12:05:00

Real Cerillon Alineación oficial del equipo 'Real Cerillon' en el partido 0 - 2 BergondoFC Alineación oficial del equipo 'BergondoFC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Real Cerillon Alineación oficial del equipo 'Real Cerillon' en el partido 0 - 4 BergondoFC Alineación oficial del equipo 'BergondoFC' en el partido
Tiene un resultado normal 0.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.18Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Cerillon

Ocasiones Ocasiones

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 49 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Teofil Gozdal.
  • 514 Minuto 77 (Tarjeta roja directa): Al minut 77, Agostino Corradi de Cerillon va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.

BergondoFC

Goles Goles

  • 172 Minuto 48 (Gol por la izquierda): Passats 48 minuts de partit, BergondoFC es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Policarpo Alonso es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 180 Minuto 73 (Gol de falta): L'avantatge al marcador va augmentar al minut 73 pels visitants. En Dominic Kempe va xutar una falta pel pal del porter amb tanta potència que el porter no va tenir temps ni de moure's.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 10 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Bjørn Frøyen que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 237 Minuto 27 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Michel Zampella va fer al minut 27 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Karl McLeod, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.
  • 271 Minuto 28 (Ocasión por el centro): BergondoFC va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 28, quan Miguel Cosculluela va quedar-se sol davant el porter George Bond, però aquest va poder aturar el xut.
  • 273 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): Þorleikur Emilsson va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de George Bond, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 272 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): Karl McLeod, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 36 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 285 Minuto 38 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Þorleikur Emilsson, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 272 Minuto 47 (Ocasión por la izquierda): Stefan Johansson va marcar al minut 47 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 281 Minuto 52 (Ocasión por el centro): Stefan Johansson quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de George Bond, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 282 Minuto 69 (Ocasión por la izquierda): Al minut 69 George Bond va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Piotr Nakoneczna, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.