Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731131082

Amistoso (Int., RC) 731131082 Información oficial sobre el partido 731131082 en Hattrick

24.04.2024 13:00:00

Picket Rangers F.C. Alineación oficial del equipo 'Picket Rangers F.C.' en el partido 2 - 3 Compra en Sabadell Alineación oficial del equipo 'Compra en Sabadell' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Picket Rangers F.C. Alineación oficial del equipo 'Picket Rangers F.C.' en el partido 1 - 2 Compra en Sabadell Alineación oficial del equipo 'Compra en Sabadell' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.94Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.88Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
19,1 % 4,3 % 76,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Picket Rangers F.C.

Goles Goles

  • 100 Minuto 33 (Gol de falta): Gian Luca La Rocca va reduir l'avantatge dels visitants a 1 - 2 amb un excel·lent xut de falta, sec i col·locat, al minut 33.
  • 111 Minuto 41 (Gol por el centro): Joris Dawyndt s'emportà una gran ovació del públic local al minut 41, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): En Juris Herreygers va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 223 Minuto 85 (Ocasión por la derecha): Rangers va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Roben Haverhals en un 1 contra 1 amb el porter Catulo Galicia, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.

Compra en Sabadell

Goles Goles

  • 171 Minuto 23 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Kovidh Khandekar que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a Sabadell.
  • 183 Minuto 32 (Gol por la derecha): Al minut 32, Sabadell va augmentar el seu avantatge a 0 - 2, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Kovidh Khandekar, amb un xut sec des de la dreta.
  • 172 Minuto 100 (Gol por la izquierda): Al minut 100 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Sabadell prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 2 - 3 va ser en Francisco Remírez.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 18 (Ocasión por la izquierda): Luis Laiseca Allende, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 18 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 281 Minuto 39 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Ivan Mladenov. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 218 Minuto 41 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Natalino Canotilho va entorpir al marcador d'en Emanuelis Bočius per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 272 Minuto 71 (Ocasión por la izquierda): Al minut 71, un refús desafortunat de Haro Deferm, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Francisco Remírez no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 272 Minuto 80 (Ocasión por la izquierda): Es duien 80 minuts de partit jugats quan Roberto Jaramillo va estar a punt de posar per davant a Sabadell amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Haro Deferm va impedir un gol cantat.
  • 272 Minuto 99 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Sabadell que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Francesc Josep, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Perico Ucedo de Sabadell va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.