Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731131079

Amistoso (Int., RC) 731131079 Información oficial sobre el partido 731131079 en Hattrick

24.04.2024 12:25:00

MARAGALLERS Alineación oficial del equipo 'MARAGALLERS' en el partido 0 - 2 Timetosetfire Alineación oficial del equipo 'Timetosetfire' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
MARAGALLERS Alineación oficial del equipo 'MARAGALLERS' en el partido 1 - 1 Timetosetfire Alineación oficial del equipo 'Timetosetfire' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.47Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.73Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
77,1 % 4,1 % 18,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

MARAGALLERS

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 60 (Ocasión de falta): Amb 60 minuts disputats, Paco Cuell gairebé va aconseguir marcar per a l'equip local amb un magnífic xut de falta, però Ueli Dmoch va fer una gran aturada quan ja es cantava el gol a les graderies.
  • 242 Minuto 87 (Ocasión de contra por la izquierda): El MARAGALLERS va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 87, però en Alejo Exaltop va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 118 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Paco Cuell de MARAGALLERS amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Timetosetfire

Goles Goles

  • 135 Minuto 104 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Demostrant la seva experiència, Dilawar Mirza va marcar el 0 - 1 interceptant una passada rival i superant el porter amb molta sang freda.
  • 184 Minuto 115 (Gol de penalti): Al minut 115 de partit, l'àrbitre va xiular un penal molt dubtós a favor de Timetosetfire, fet que va motivar una allau de protestes dels jugadors de l'equip de casa. Finalment el penal es va xutar i Yevhen Naumchevskiy va aconseguir augmentar l'avantatge dels visitants a 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 21 (Ocasión por la derecha): Timetosetfire va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Álvaro Cubo va desviar el xut final de Stephan Deubler després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 272 Minuto 62 (Ocasión por la izquierda): Murilo Schiavone, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 62 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 272 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): Murilo Schiavone va marcar al minut 81 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 271 Minuto 85 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Dilawar Mirza que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Jonathan López de Timetosetfire la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 113 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Murilo Schiavone de Timetosetfire va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.