Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731131034

Amistoso (Int., RC) 731131034 Información oficial sobre el partido 731131034 en Hattrick

24.04.2024 12:25:00

Hugo PFRVCRML Alineación oficial del equipo 'Hugo PFRVCRML' en el partido 8 - 2 Black and Amber Alineación oficial del equipo 'Black and Amber' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Desastroso (1))
Hugo PFRVCRML Alineación oficial del equipo 'Hugo PFRVCRML' en el partido 10 - 1 Black and Amber Alineación oficial del equipo 'Black and Amber' en el partido
Tiene mala suerte 10.09Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.64Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,5 % 0,1 % 0,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Hugo PFRVCRML

Goles Goles

  • 123 Minuto 6 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 6 gràcies a la jugada de Nicodemo Melonar, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 130 Minuto 21 (Gol de falta): Al minut 21 en Angel Ocampo va xutar una falta amb molta potència i poca col·locació que, no obstant això, va acabar en gol. El 2 - 0 va ser cantat amb especial eufòria per un vell aficionat, que cridava totalment anacrònic "Gooool! Gooool de Señor!".
  • 131 Minuto 24 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de PFRVCRML pel centre va donar un gran resultat: el gol de Angel Ocampo va posar el 3 - 0 al marcador.
  • 132 Minuto 27 (Gol por la izquierda): PFRVCRML va augmentar la diferència quan Reza Torkashvand no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 4 - 0.
  • 132 Minuto 38 (Gol por la izquierda): En Reza Torkashvand de PFRVCRML va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 5 - 0.
  • 133 Minuto 68 (Gol por la derecha): Amb 68 minuts jugats, en Ricardo Labraña Peña va augmentar l'avantatge de PFRVCRML a 6 - 2 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 133 Minuto 69 (Gol por la derecha): PFRVCRML va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Luis Albacar va poder fer el 7 - 2 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 131 Minuto 78 (Gol por el centro): Al minut 78 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Robert Allott, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 8 - 2 per a PFRVCRML.

Ocasiones Ocasiones

  • 230 Minuto 70 (Ocasión de falta): Al minut 70, Luis Albacar gairebé va augmentar el marcador del seu equip amb un fort xut de falta, però la pilota va sortir a fora per poc.
  • 231 Minuto 90 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Reza Torkashvand. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 12 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Reza Torkashvand.

Black and Amber

Goles Goles

  • 151 Minuto 53 (Gol por el centro): Black van mostrar una bona compenetració quan al minut 53 van reduir diferències a 5 - 1 mitjançant una gran jugada pel centre de l'atac que Kristóf Fekete va rematar sense oposició al fons de la xarxa.
  • 118 Minuto 54 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 54, Balázs Kis va pentinar un córner cap al segon pal que Tibor Virág va rematar a gol completament sol, marcant així el 5 - 2.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 3 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 3, Márkó Lédeczi de Black va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.