Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731130932

Amistoso (Int.) 731130932 Información oficial sobre el partido 731130932 en Hattrick

24.04.2024 22:50:00

Otherside FC Alineación oficial del equipo 'Otherside FC' en el partido 1 - 4 Málaga Club de Futbol Alineación oficial del equipo 'Málaga Club de Futbol' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Otherside FC Alineación oficial del equipo 'Otherside FC' en el partido 1 - 1 Málaga Club de Futbol Alineación oficial del equipo 'Málaga Club de Futbol' en el partido
Tiene un resultado normal 0.85Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.98Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
28,4 % 34,5 % 37,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Otherside FC

Goles Goles

  • 121 Minuto 3 (Gol por el centro): Al minut 3 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Maickol Parra ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Otherside es posava per davant 1 a 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 24 (Ocasión por el centro): En José Vargas del Otherside ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 211 Minuto 36 (Ocasión por el centro): José Vargas va estar a punt de marcar al minut 36 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.

Málaga Club de Futbol

Goles Goles

  • 161 Minuto 23 (Gol por el centro): Als 23 minuts de partit, Haran Villa de Málaga va anotar després d'aprofitar un forat entre la defensa local xutant fort i col·locat. El marcador s'igualava: 1 - 1.
  • 173 Minuto 33 (Gol por la derecha): El jugador de Málaga Rafael La Porta Navarro va aconseguir el 1 - 2 per als visitants al minut 33 amb un gran xut des de la banda dreta.
  • 184 Minuto 37 (Gol de penalti): Málaga va incrementar la diferència al marcador, deixant-lo 1 - 3, quan Gregori De la Rosa va transformar una pena màxima. El porter es va llançar massa tard i un espectador francès, mentre es treia un casc de pilot de rallis, va cridar "dix fois trop tard" repetidament.
  • 181 Minuto 81 (Gol por el centro): Al minut 81, Gregori De la Rosa va augmentar l'avantatge de Málaga a 1 - 4 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 83 (Ocasión de contra por la izquierda): Málaga van sortir al contraatac al minut 83, però David Cora va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 237 Minuto 85 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Ernest Balaguer va fer una magnífica centrada, però la rematada de Mauricio Estramiana va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.