Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731129962

Amistoso (Int.) 731129962 Información oficial sobre el partido 731129962 en Hattrick

24.04.2024 17:55:00

Silesia Vikings FC Alineación oficial del equipo 'Silesia Vikings FC' en el partido 3 - 1 Enva FC Alineación oficial del equipo 'Enva FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Silesia Vikings FC Alineación oficial del equipo 'Silesia Vikings FC' en el partido 5 - 0 Enva FC Alineación oficial del equipo 'Enva FC' en el partido
Tiene mala suerte 5.02Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.24Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Silesia Vikings FC

Goles Goles

  • 123 Minuto 9 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 9 gràcies a la jugada de Janusz Gojny, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 135 Minuto 16 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Demostrant la seva experiència, Janusz Gojny va marcar el 2 - 0 interceptant una passada rival i superant el porter amb molta sang freda.
  • 131 Minuto 33 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Silesia pel centre va donar un gran resultat: el gol de Fryderyk Soból va posar el 3 - 0 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 21 (Ocasión por la izquierda): Passaven 21 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Maciej Knapik va rematar alt.
  • 230 Minuto 26 (Ocasión de falta): Sándor Vidovenyecz va sorprendre Eddie Smith amb un llançament de falta directa, però el seu tir va anar a parar al pal.
  • 285 Minuto 34 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Silesia van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Fryderyk Soból, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 233 Minuto 58 (Ocasión por la derecha): El jugador local Maciej Knapik per poc que no incrementa el marcador al minut 58. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Eddie Smith va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 233 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): En Gaweł Kabała es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 231 Minuto 90 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Jakub Grzeszkowiak va estar a punt de sentenciar el partit al minut 90, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Enva FC

Goles Goles

  • 105 Minuto 68 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Al minut 68, Petri Orrenmaa va sorprendre els rivals i els seus propis companys, amb una passada llarga cap a Władysław Szczudło, que es va anticipar al porter i va anotar amb la puntera el 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 59 (Ocasión de contra de falta): L'àrbitre va castigar amb falta una empenta quan el Enva sortien al contraatac. La falta llançada per Mehman Əsədov va sortir força alta sense massa perill.