Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731129824

Amistoso (Int., RC) 731129824 Información oficial sobre el partido 731129824 en Hattrick

24.04.2024 15:25:00

FC Candelaria Alineación oficial del equipo 'FC Candelaria' en el partido 3 - 0 iran khodro Alineación oficial del equipo 'iran khodro' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
FC Candelaria Alineación oficial del equipo 'FC Candelaria' en el partido 2 - 0 iran khodro Alineación oficial del equipo 'iran khodro' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.40Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.30Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,4 % 0,1 % 1,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Candelaria

Goles Goles

  • 123 Minuto 70 (Gol por la derecha): Passats 70 minuts, Alfons Korenwinder, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. Candelaria es posava per davant!
  • 133 Minuto 78 (Gol por la derecha): Candelaria va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Higinio Quadra-Salcedo va poder fer el 2 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 133 Minuto 86 (Gol por la derecha): Pierre Le Goff va incrementar l'avantatge de Candelaria amb el 3 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 12 (Ocasión por la derecha): Candelaria va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Rafael Raya Núñez en un 1 contra 1 amb el porter Ludwig Selingeer, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 224 Minuto 30 (Ocasión de penalti): En Rafael Raya Núñez va gaudir de l'oportunitat de marcar de penal al minut 30, però el porter visitant Ludwig Selingeer el va desconcentrar amb un ball tribal africà sobre la línia de gol i el va tirar fora.
  • 220 Minuto 39 (Ocasión de falta): Al minut 39, un xut de falta directa va estar a punt de significar un gol per a l'equip local, però va sortir desviat a l'esquerra de la porteria visitant.
  • 223 Minuto 50 (Ocasión por la derecha): Candelaria per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 50, quan Pierre Le Goff va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 209 Minuto 73 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Però en què devia estar pensant Udo Hainholt? Un error clamorós seu va donar a Arild Winger una magnífica oportunitat de marcar. Al final, però, tot va acabar en un ensurt, ja que el seu xut va sortir desviat.

iran khodro

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 40 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de khodro van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Evgeni Mihaylov va sortir desviat a la dreta de la porteria.