Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731129823

Amistoso (Int.) 731129823 Información oficial sobre el partido 731129823 en Hattrick

25.04.2024 01:00:00

OlivaWoodFired Alineación oficial del equipo 'OlivaWoodFired' en el partido 4 - 2 Estrella Roja de Galicia Alineación oficial del equipo 'Estrella Roja de Galicia' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
OlivaWoodFired Alineación oficial del equipo 'OlivaWoodFired' en el partido 7 - 0 Estrella Roja de Galicia Alineación oficial del equipo 'Estrella Roja de Galicia' en el partido
Tiene bastante mala suerte 7.09Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.38Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

OlivaWoodFired

Goles Goles

  • 111 Minuto 22 (Gol por el centro): Al minut 22, Jaume Sort va aconseguir l'empat després de rebre una passada pel centre de la defensa: 1 - 1.
  • 138 Minuto 24 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Matthew Gong la va rematar Jimmie Olson amb una magnífica volea que va fer pujar per a OlivaWoodFired el 2 - 1.
  • 122 Minuto 66 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Pablo Daniel Dueña de OlivaWoodFired aconseguir un gol al minut 66 que posava per davant els locals: 3 - 2.
  • 132 Minuto 74 (Gol por la izquierda): En Pablo Daniel Dueña va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 4 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 19 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 19 per blocar una centrada d'en Rashid Samuel va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de OlivaWoodFired.
  • 233 Minuto 29 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Rashid Samuel va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 222 Minuto 49 (Ocasión por la izquierda): OlivaWoodFired va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Pablo Daniel Dueña va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Giacomo Sampirisi.
  • 233 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): En Bartolomé Caino es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

Estrella Roja de Galicia

Goles Goles

  • 185 Minuto 21 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 21 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Estrella. A fi d'aconseguir el 0 - 1, van tocar-la en curt per tal que Awras Horayra xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 162 Minuto 32 (Gol por la izquierda): Quan es jugava el minut 32 una bona jugada col·lectiva per l'esquerra va deixar sol a en Awras Horayra de Estrella marcar el 2 - 2 i empatar així el partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 71 (Ocasión por la derecha): En Vahobiddin Holiqov va encarar al porter al 71, però providencialment la banda esquerra de la defensa va arribar a temps per allunyar el perill.