Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731129770

Amistoso (Int.) 731129770 Información oficial sobre el partido 731129770 en Hattrick

24.04.2024 12:30:00

Los Halcones77 Alineación oficial del equipo 'Los Halcones77' en el partido 3 - 0 Pila Artifex Alineación oficial del equipo 'Pila Artifex' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Los Halcones77 Alineación oficial del equipo 'Los Halcones77' en el partido 3 - 0 Pila Artifex Alineación oficial del equipo 'Pila Artifex' en el partido
Tiene un resultado normal 2.65Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.14Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los Halcones77

Goles Goles

  • 123 Minuto 36 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 36 gràcies a la jugada de Eduard Sharshukov, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 134 Minuto 67 (Gol de penalti): Als 67 minuts de joc, els nois de Halcones77 van provocar una pena màxima, que va transformar sense problemes Friedhelm Rösrath augmentant l'avantatge per als locals: 2 - 0.
  • 133 Minuto 85 (Gol por la derecha): Halcones77 va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Orla Welander va poder fer el 3 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 20 (Ocasión de falta): Al minut 20, un xut de falta directa va estar a punt de significar un gol per a l'equip local, però va sortir desviat a l'esquerra de la porteria visitant.
  • 221 Minuto 33 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Eduard Sharshukov! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 231 Minuto 38 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Fryderyk Morka. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 232 Minuto 59 (Ocasión por la izquierda): En Eduard Sharshukov, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 231 Minuto 78 (Ocasión por el centro): Al minut 78, Anatoliy Kryzhanovskiy gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Geoffray Praillet va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 231 Minuto 81 (Ocasión por el centro): En Eduard Sharshukov, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

Pila Artifex

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 3 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Cyril Sikkens estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Kenneth Sambo, als 3 minuts, va fallar per ben poc.
  • 285 Minuto 31 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Artifex a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Kenneth Sambo va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.