Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731129389

Amistoso (Int., RC) 731129389 Información oficial sobre el partido 731129389 en Hattrick

24.04.2024 18:05:00

MKS LOLKI Alineación oficial del equipo 'MKS LOLKI' en el partido 3 - 2 AC Sparta Žeravice Alineación oficial del equipo 'AC Sparta Žeravice' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
MKS LOLKI Alineación oficial del equipo 'MKS LOLKI' en el partido 2 - 3 AC Sparta Žeravice Alineación oficial del equipo 'AC Sparta Žeravice' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.23Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.97Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
26,8 % 25,3 % 47,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

MKS LOLKI

Goles Goles

  • 123 Minuto 4 (Gol por la derecha): Passats 4 minuts, Józef Cegła, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. LOLKI es posava per davant!
  • 123 Minuto 29 (Gol por la derecha): Corria el minut 29 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Robert Kontna, que va posar el 2 - 1 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 123 Minuto 73 (Gol por la derecha): LOLKI s'avançava al marcador al minut 73, després d'un rebot que va caçar en Ludmił Borawski per la banda dreta de l'atac local. El 3 - 2 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 49 (Ocasión por el centro): En Ludmił Borawski, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 56 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Sebastian Nurzyński de LOLKI amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

AC Sparta Žeravice

Goles Goles

  • 163 Minuto 24 (Gol por la derecha): Els jugadors visitants van aconseguir l'empat al minut 24 amb un xut des de la dreta que va tocar a un defensor i va descol·locar al porter. L'àrbitre va ignorar aquest fet i va apuntar a l'acta que l'autoria del gol era d'en Lev Zhokhov.
  • 161 Minuto 53 (Gol por el centro): El 2 - 2 va arribar amb una jugada de Martín Alejandro Campodónico que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 19 (Ocasión por la derecha): Una centrada des de la dreta va deixar a Daniel Jecha sol davant la porteria al minut 19, però la seva rematada va ser molt fluixa.
  • 262 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): Al minut 35 Jaroslav Kurel va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Krzysztof Kuśnica va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.
  • 270 Minuto 61 (Ocasión de falta): Els visitants van cridar "gol" quan una falta llançada per Kerim Gül al minut 61 semblava entrar, però Krzysztof Kuśnica va aconseguir desviar-la amb una mà a l'últim moment.
  • 271 Minuto 68 (Ocasión por el centro): José Vicente Heras Aguilar va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 68, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Krzysztof Kuśnica va aconseguir desviar el seu xut a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Martín Alejandro Campodónico de Žeravice la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en José Vicente Heras Aguilar.