Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731129232

Amistoso (Int., RC) 731129232 Información oficial sobre el partido 731129232 en Hattrick

24.04.2024 13:00:00

K.F.C. Strombeek Raspaille Alineación oficial del equipo 'K.F.C. Strombeek Raspaille' en el partido 4 - 6 Stade Viking Hammers Alineación oficial del equipo 'Stade Viking Hammers' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
K.F.C. Strombeek Raspaille Alineación oficial del equipo 'K.F.C. Strombeek Raspaille' en el partido 1 - 6 Stade Viking Hammers Alineación oficial del equipo 'Stade Viking Hammers' en el partido
Tiene bastante suerte 1.31Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.17Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
4,3 % 0,1 % 95,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

K.F.C. Strombeek Raspaille

Goles Goles

  • 101 Minuto 32 (Gol por el centro): Al minut 32, Ferdy Van Hoofstat es va obrir pas entre la defensa central dels visitants. El seu xut va esmicolar les estalactites que hi havia a l'escaire dret de la porteria. El marcador quedava 1 - 2, reduint la distància pels locals.
  • 118 Minuto 58 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 58, Roman Kamyk va pentinar un córner cap al segon pal que Quinn Langenraedt va rematar a gol completament sol, marcant així el 2 - 2.
  • 118 Minuto 68 (Gol evento especial córner peinado): En Roman Kamyk entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Strompal, un peu providencial d'en Alain Van Hove va situar el 3-4 al panell digital.
  • 113 Minuto 69 (Gol por la derecha): Després de 69 minuts de partit, Lennart Cardon igualava per Strompal en rematar una jugada d'atac per la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 59 (Ocasión por el centro): En Alain Van Hove va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Strompal se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 223 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): Al minut 72 es va veure una gran oportunitat per a Strompal per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Théo Vroman, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.

Stade Viking Hammers

Goles Goles

  • 171 Minuto 21 (Gol por el centro): Hammers agafava avantatge al minut 21 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Enosch Petermeier amb mestria.
  • 118 Minuto 31 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 31, el Hammers va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Bernd Siemer, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 0 - 2.
  • 141 Minuto 60 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de Hammers van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 2 - 3 mitjançant en Bernd Siemer.
  • 183 Minuto 64 (Gol por la derecha): Al minut 64, un xut de Yannick Blanc des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 2 - 4 i el públic s'enfadava.
  • 173 Minuto 100 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 100, quan Bernd Siemer va posar els visitants Hammers per damunt al marcador per 4 - 5, rematant un atac per la banda dreta.
  • 182 Minuto 107 (Gol por la izquierda): Al minut 107 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Bernd Siemer va ser l'anotador del 4 - 6.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 4 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Augustijn Huwaert no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Enosch Petermeier estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 283 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Fridolin Hutter al minut 33, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 281 Minuto 50 (Ocasión por el centro): Al minut 50 de partit, Rodolphe Harnischberg va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 282 Minuto 106 (Ocasión por la izquierda): Al minut 106, el Hammers va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Koni Masson s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.