Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731129050

Amistoso (Int.) 731129050 Información oficial sobre el partido 731129050 en Hattrick

23.04.2024 19:15:00

Primante Cosa Alineación oficial del equipo 'Primante Cosa' en el partido 5 - 1 Piekielne_Grajki Alineación oficial del equipo 'Piekielne_Grajki' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Desastroso (1))
Primante Cosa Alineación oficial del equipo 'Primante Cosa' en el partido 7 - 4 Piekielne_Grajki Alineación oficial del equipo 'Piekielne_Grajki' en el partido
Tiene mala suerte 6.72Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.13Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
63,7 % 12,2 % 24,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Primante Cosa

Goles Goles

  • 110 Minuto 27 (Gol de falta): L'empat per part de Primante va arribar al minut 27 quan Ingar Dyrerberg va marcar de perfecte tir lliure, fent pujar el marcador a 1 - 1, davant l'alegria dels aficionats.
  • 121 Minuto 80 (Gol por el centro): Primante va aconseguir el 2 - 1 que desfeia l'empat quan al minut 80 Riccardo Scarpati va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 133 Minuto 81 (Gol por la derecha): Amb 81 minuts jugats, en Ingar Dyrerberg va augmentar l'avantatge de Primante a 3 - 1 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 131 Minuto 85 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Carlo De Castro es va introduir dins la defensa central al minut 85, i va aconseguir el 4 - 1 davant la cridòria del públic.
  • 116 Minuto 89 (Gol evento especial rápido + pase): Carlo De Castro va demostrar la seva velocitat punta un altre cop i, després de deixar dos defenses enrere, va donar una assistència de gol a Xavier Schlender, que no va fallar i va marcar el 5 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 224 Minuto 59 (Ocasión de penalti): Primante es va veure beneficiat per la polèmica al minut 59, quan l'àrbitre va xiular un penal dubtós, però Ingar Dyrerberg va relliscar al moment de fer el xut i el porter Samuel Popineau no va tenir cap problema per atrapar la pilota.

Piekielne_Grajki

Goles Goles

  • 171 Minuto 10 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Trésor Nsenda que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a Piekielne_Grajki.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 11 (Ocasión por el centro): Tomasz Kornacki quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Łukasz Grajek, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 281 Minuto 22 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Valente Cesário després de 22 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Łukasz Grajek va poder desviar-lo a córner.