Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731128987

Amistoso (Int.) 731128987 Información oficial sobre el partido 731128987 en Hattrick

24.04.2024 17:55:00

Los Ches Fanático CF Alineación oficial del equipo 'Los Ches Fanático CF' en el partido 0 - 0 Ärtans IF Alineación oficial del equipo 'Ärtans IF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Los Ches Fanático CF Alineación oficial del equipo 'Los Ches Fanático CF' en el partido 2 - 0 Ärtans IF Alineación oficial del equipo 'Ärtans IF' en el partido
Tiene mala suerte 1.77Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.08Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los Ches Fanático CF

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 34 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de LCF va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Olgierd Wajman, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 223 Minuto 50 (Ocasión por la derecha): LCF va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Jerzy Osowiecki en un 1 contra 1 amb el porter Amrollah Bagherkhani, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 223 Minuto 68 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Yves-Marie Leray va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 219 Minuto 69 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): En Yves-Marie Leray va poder marcar per a LCF en un servei de cantonada picat per en Marcin Wegner quan, just en el moment de rematar, va amagar el cap per por que la pilota li fes mal. L'esbroncada de l'entrenador es va sentir des del seient més allunyat de l'estadi.
  • 223 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): Al minut 81, Pietro Paolo Tedone arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.

Ärtans IF

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 28 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Ville Svantesson ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 285 Minuto 33 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Ville Svantesson, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 271 Minuto 40 (Ocasión por el centro): Paweł Pyryt va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 40, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Adrian Hryncewicz va aconseguir desviar el seu xut a córner.