Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731128912

Amistoso (Int.) 731128912 Información oficial sobre el partido 731128912 en Hattrick

23.04.2024 19:15:00

Te l'ho promesso da bambino Alineación oficial del equipo 'Te l'ho promesso da bambino' en el partido 3 - 0 L'Horta C.F. Alineación oficial del equipo 'L'Horta C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Te l'ho promesso da bambino Alineación oficial del equipo 'Te l'ho promesso da bambino' en el partido 6 - 0 L'Horta C.F. Alineación oficial del equipo 'L'Horta C.F.' en el partido
Tiene bastante mala suerte 5.68Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.15Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Te l'ho promesso da bambino

Goles Goles

  • 137 Minuto 34 (Gol evento especial extremo + rematador): Una bona centrada de Alessio Usvardi la va convertir en gol amb un remat de cap en Jong-Chun Gwok tal com marquen els cànons. El porter es va estirar però no hi va poder fer res. Al minut 34 el marcador es va actualitzar: 1 - 0.
  • 131 Minuto 66 (Gol por el centro): Al minut 66 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Thibaut Lasne, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 2 - 0 per a Telhoprome.
  • 132 Minuto 79 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Telhoprome a 3 - 0. Alessio Usvardi va rematar la jugada quasi sense angle.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 15 (Ocasión por la izquierda): Telhoprome va estar a punt de posar-se per davant al minut 15 però Pierluigi Grumelli va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 221 Minuto 25 (Ocasión por el centro): En Ariel Kołocki del Telhoprome ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 231 Minuto 76 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Roberto La Cognata va estar a punt de sentenciar el partit al minut 76, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 234 Minuto 90 (Ocasión de penalti): L'afició local no podia creure el que veien els seus ulls quan Giovanni La mattina va fallar un penal al minut 90.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Filippo Abramo de Telhoprome la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

L'Horta C.F.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): Al minut 29, un refús desafortunat de Artemio Cortese, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Miguel Eguizábal no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en 阮 (Ruan) 'Chino' 嘉文 (Jiawen).