Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731128469

Amistoso 731128469 Información oficial sobre el partido 731128469 en Hattrick

24.04.2024 12:05:00

Voy de picnic Alineación oficial del equipo 'Voy de picnic' en el partido 1 - 1 C.E.Ravanets Alineación oficial del equipo 'C.E.Ravanets' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Voy de picnic Alineación oficial del equipo 'Voy de picnic' en el partido 0 - 1 C.E.Ravanets Alineación oficial del equipo 'C.E.Ravanets' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.11Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.10Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,0 % 0,1 % 98,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Voy de picnic

Goles Goles

  • 186 Minuto 86 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El picnic va contraatacar amb una pilota llarga, que va acabar a peus del davanter, que va rebre una falta dura per part del defensor. La falta es podia llençar directament, però van decidir obrir a banda i fer un centre des d'allà, per tal que en Antonio Cincunegui rematés de volea a la xarxa. El 1 - 1 pujava al marcador al minut 86.

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 32 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Al minut 32, el picnic estava en disposició d'efectuar un tir lliure directe perillós com a conseqüència d'un contraatac. En Kim Klangén va voler enganyar als rivals centrant la pilota al segon pal, però també va enganyar als seus companys, que no es van desmarcar perquè esperaven un llançament directe.
  • 243 Minuto 35 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de picnic van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Eduard Grubišić va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 221 Minuto 55 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Kim Klangén! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 221 Minuto 73 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Renato Büchel va estar a punt d'avançar els locals al minut 73 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.

C.E.Ravanets

Goles Goles

  • 174 Minuto 84 (Gol de penalti): C.E.Ravanets va posar-se per davant 0 - 1 mitjançant un penal polèmic que Seymour Wilmot va transformar xutant amb força i sense dubtar.

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 77 (Ocasión de falta): Els visitants van cridar "gol" quan una falta llançada per Seymour Wilmot al minut 77 semblava entrar, però Fernando López Guillén va aconseguir desviar-la amb una mà a l'últim moment.