Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731128450

Amistoso (Int.) 731128450 Información oficial sobre el partido 731128450 en Hattrick

24.04.2024 12:30:00

al zarka Alineación oficial del equipo 'al zarka' en el partido 4 - 1 Les Onze Mousquetaires Alineación oficial del equipo 'Les Onze Mousquetaires' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
al zarka Alineación oficial del equipo 'al zarka' en el partido 4 - 0 Les Onze Mousquetaires Alineación oficial del equipo 'Les Onze Mousquetaires' en el partido
Tiene un resultado normal 4.02Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.08Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

al zarka

Goles Goles

  • 190 Minuto 37 (Gol de falta): Al 37 minuts, El zarka va fer el 1-0. En Josef Bartáček va mostrar el perquè li diuen el "Bou de la muntanya", ja que va mostrar la seva potència per marcar el gol.
  • 132 Minuto 39 (Gol por la izquierda): zarka va augmentar la diferència quan Abramas Gražutis no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 2 - 0.
  • 133 Minuto 40 (Gol por la derecha): Àngel Viaplana va incrementar l'avantatge de zarka amb el 3 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 131 Minuto 72 (Gol por el centro): Al minut 72 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Toni Valladolid, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 4 - 1 per a zarka.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): zarka va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 36 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Luca Bortolotto ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 232 Minuto 63 (Ocasión por la izquierda): En Àngel Forés, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 231 Minuto 90 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Àngel Viaplana. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Les Onze Mousquetaires

Goles Goles

  • 151 Minuto 42 (Gol por el centro): Els aficionats locals es van lamentar quan, al minut 42, el jugador visitant Bahaeddine Zarrouq va reduir fàcilment l'avantatge local a 3 - 1, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 235 Minuto 57 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Bahaeddine Zarrouq gairebé marca per a Mousquetaires al minut 57 fent valer la seva dilatada experiència, però el porter va estar molt atent al xut.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Leo Bonaldo de Mousquetaires amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Bahaeddine Zarrouq de Mousquetaires la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.