Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731128355

Amistoso (Int.) 731128355 Información oficial sobre el partido 731128355 en Hattrick

24.04.2024 12:30:00

TechnoGoL Alineación oficial del equipo 'TechnoGoL' en el partido 2 - 4 Dreadzone Alineación oficial del equipo 'Dreadzone' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
TechnoGoL Alineación oficial del equipo 'TechnoGoL' en el partido 2 - 3 Dreadzone Alineación oficial del equipo 'Dreadzone' en el partido
Tiene un resultado normal 2.11Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
25,9 % 19,4 % 54,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

TechnoGoL

Goles Goles

  • 123 Minuto 9 (Gol por la derecha): Corria el minut 9 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Vassilis Koutsoures, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 122 Minuto 34 (Gol por la izquierda): Al minut 34 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 2 - 1. L'autor del gol per a Techno va ser Jan-Axel Fjällgård.

Ocasiones Ocasiones

  • 202 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): En Aurelian Negoiţescu de Techno es va trobar tot sol a l'esquerra de l'atac al minut 89, però es va posar nerviós i no va saber finalitzar una jugada que podia haver portat molt perill.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a David Cantallops de Techno la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Dreadzone

Goles Goles

  • 105 Minuto 12 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Oh, això és increïble! Nils-Henrik Bredborn rep al balcó de l'àrea una passada molt llarga des del mig del camp de Alessandro Cardellicchio, atura la pilota amb el pit d'esquena a la porteria i, sense deixar que la pilota toqui el terra, executa una xilena estratosfèrica i del tot imprevisible que entra a la porteria llepant el pal i fa inútil l'estirada del porter. 1 - 1 a l'estadi!
  • 161 Minuto 80 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 80 minuts Albert Nilsson va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 2 - 2.
  • 190 Minuto 83 (Gol de falta): En Nils-Henrik Bredborn va recuperar la pilota i, tal com si fos rugbi, va anar avançant fins a marcar el 2-3.
  • 181 Minuto 89 (Gol por el centro): Al minut 89, Majid Solaka va augmentar l'avantatge de Dreadzone a 2 - 4 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 21 (Ocasión por el centro): Albert Nilsson va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 21, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Cristiano Leardini va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 273 Minuto 29 (Ocasión por la derecha): En Jonas Orenbratt va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 236 Minuto 57 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Juan Miguel Ramírez Guzmán haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a Dreadzone al minut 57.
  • 263 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): En Mattias Gullman va encarar al porter al 76, però providencialment la banda esquerra de la defensa va arribar a temps per allunyar el perill.
  • 272 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): Al minut 83, un refús desafortunat de Cristiano Leardini, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Albert Nilsson no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.