Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731127830

Amistoso (Int., RC) 731127830 Información oficial sobre el partido 731127830 en Hattrick

24.04.2024 12:25:00

Constelación Alineación oficial del equipo 'Constelación' en el partido 2 - 5 SV Holstein Fahrenkrug Alineación oficial del equipo 'SV Holstein Fahrenkrug' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Constelación Alineación oficial del equipo 'Constelación' en el partido 1 - 5 SV Holstein Fahrenkrug Alineación oficial del equipo 'SV Holstein Fahrenkrug' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.19Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.84Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
5,7 % 0,2 % 94,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Constelación

Goles Goles

  • 118 Minuto 52 (Gol evento especial córner peinado): En Jerónimo Bustos Gisbert entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Constelación, un peu providencial d'en Reyes Orte va situar el 1-2 al panell digital.
  • 101 Minuto 72 (Gol por el centro): Al minut 72, Antoni Guiñazo es va obrir pas entre la defensa central dels visitants. El seu xut va esmicolar les estalactites que hi havia a l'escaire dret de la porteria. El marcador quedava 2 - 5, reduint la distància pels locals.

SV Holstein Fahrenkrug

Goles Goles

  • 172 Minuto 12 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de Fahrenkrug va ser finalitzada des de l'esquerra per Rudolph Falter al minut 12. Els visitants es posaven per davant del marcador: 0 - 1.
  • 181 Minuto 29 (Gol por el centro): Al minut 29, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Rudolph Falter va augmentar l'avantatge de Fahrenkrug a 0 - 2 amb un xut ras arran de pal.
  • 105 Minuto 54 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Al minut 54, Damian Studer va sorprendre els rivals amb una passada de 40 metres cap a Rudolph Falter que, sense oposició, la va convertir en gol 1 - 3. Un home gran, assegut a les grades cridava: "Ho haveu vist? Ho haveu vist? La mare que ens va parir!"
  • 142 Minuto 58 (Gol de contra por la izquierda): S'havien jugat 58 minuts quan Rudolph Händelplatz va aprofitar un contraatac per la banda esquerra per fer el 1 - 4 per a Fahrenkrug.
  • 107 Minuto 66 (Gol evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Fahrenkrug, gràcies a les conegudes canonades d'en Mischa Pappritz, va situar el 1 - 5 al marcador. Sembla mentida que algú pugui marcar des de tan lluny!

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 81 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Ramon Joel Petautschnig després de 81 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Raúl Pampin va poder desviar-lo a córner.