Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731127826

Amistoso 731127826 Información oficial sobre el partido 731127826 en Hattrick

24.04.2024 12:05:00

Béticos F.C Alineación oficial del equipo 'Béticos F.C' en el partido 3 - 3 Trocotro Team Alineación oficial del equipo 'Trocotro Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Béticos F.C Alineación oficial del equipo 'Béticos F.C' en el partido 0 - 2 Trocotro Team Alineación oficial del equipo 'Trocotro Team' en el partido
Tiene bastante suerte 0.16Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,6 % 0,1 % 99,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Béticos F.C

Goles Goles

  • 116 Minuto 30 (Gol evento especial rápido + pase): L'espectacular velocitat del llampec Marius Viskil sempre és una garantia. Al minut 30, una ràpida acció individual seva va permetre al seu company Bartłomiej Zydel marcar el 1 - 0 per al Béticos.
  • 123 Minuto 37 (Gol por la derecha): Corria el minut 37 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Paco Hoyos Conde, que va posar el 2 - 1 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 113 Minuto 76 (Gol por la derecha): Gràcies a un bon atac per la banda dreta, el jugador Enrique Gabilondo de Béticos va aconseguir igualar el partit al minut 76, davant l'alegria dels aficionats: 3 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 31 (Ocasión por el centro): En Mikel Arezketa, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 235 Minuto 72 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Una jugada intel·ligent, pròpia d'un jugador amb la seva experiència, va permetre a Enrique Gabilondo de disposar d'una bona ocasió, però el seu xut va sortir fregant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 12 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 12, Mikel Arezketa de Béticos va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Trocotro Team

Goles Goles

  • 161 Minuto 36 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 36 minuts Ibrahima Abdi va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 1 - 1.
  • 137 Minuto 53 (Gol evento especial extremo + rematador): Romeo Beca va efectuar una centrada mil·limètrica des de la seva banda al minut 53 de joc. Maximilian Haslauer es va elevar per sobre els rivals i va connectar una rematada de cap impressionant que va significar el 2 - 2. El gol va quedar gravat a la retina de molts aficionats durant una bona temporada.
  • 171 Minuto 71 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 71, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Climent Perés es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 2 (Ocasión por la derecha): Ibrahima Abdi va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Néstor Sandoval, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 273 Minuto 10 (Ocasión por la derecha): Rigoberto Solares de Trocotro, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 10, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 262 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): L'empat dels visitants es veia a venir al minut 38, en un 1 contra 1 amb el porter, però Néstor Sandoval va mostrar uns grans reflexos i va aconseguir aturar el xut de Romeo Beca des de l'esquerra.
  • 273 Minuto 59 (Ocasión por la derecha): En Lou Simonse va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 273 Minuto 60 (Ocasión por la derecha): Trocotro va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Néstor Sandoval va desviar el xut final de Fidel Vera després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 272 Minuto 63 (Ocasión por la izquierda): Al minut 63, un refús desafortunat de Néstor Sandoval, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Sylvain Tabuteau no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.