Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731127557

Amistoso (Int.) 731127557 Información oficial sobre el partido 731127557 en Hattrick

24.04.2024 10:45:00

Inter Club Zurigo Alineación oficial del equipo 'Inter Club Zurigo' en el partido 0 - 3 RCD Español Glattal Alineación oficial del equipo 'RCD Español Glattal' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Inter Club Zurigo Alineación oficial del equipo 'Inter Club Zurigo' en el partido 2 - 1 RCD Español Glattal Alineación oficial del equipo 'RCD Español Glattal' en el partido
Tiene mala suerte 2.16Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
79,6 % 3,0 % 17,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Inter Club Zurigo

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 41 (Ocasión evento especial córner peinado): Ignazio Camenisch hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Agent Messmer havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 202 Minuto 42 (Ocasión por la izquierda): Johnny Padun va tenir l'oportunitat d'apropar el seu equip al marcador al minut 42 amb una jugada per l'esquerra, però un mal control va fer perdre la pilota per línia de banda.
  • 203 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): Un malentès entre el porter visitant Dani Uriach i la defensa de l'esquerra va estar a punt d'acabar en gol per a INTER, però el xut de Alcher Dulce va sortir bastant desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Alexander Proprentner de INTER es va emportar una amonestació al minut 40 per provocar un rival.

RCD Español Glattal

Goles Goles

  • 172 Minuto 9 (Gol por la izquierda): Passats 9 minuts de partit, Español es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Camilo Duarte Agro es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 181 Minuto 39 (Gol por el centro): Al minut 39, Steven Howard va augmentar l'avantatge de Español a 0 - 2 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 183 Minuto 73 (Gol por la derecha): Al minut 73, Español va augmentar el seu avantatge a 0 - 3, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser José Luis Rojas, amb un xut sec des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, José Luis Rojas es va quedar sol davant del porter, al minut 29. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 281 Minuto 79 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Steven Howard va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 280 Minuto 90 (Ocasión de falta): El porter local va aturar amb dos temps un tir lliure directe de Xurxo Iago Pino al minut 90.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Camilo Duarte Agro de Español va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Steven Howard de Español va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 512 Minuto 85 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Steven Howard se'n va anar al carrer després de veure la segona targeta groga per reiteració de faltes.