Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731127318

Amistoso (Int.) 731127318 Información oficial sobre el partido 731127318 en Hattrick

24.04.2024 12:30:00

FC Bayern Jabonater Alineación oficial del equipo 'FC Bayern Jabonater' en el partido 2 - 3 Asd MonaMour Alineación oficial del equipo 'Asd MonaMour' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
FC Bayern Jabonater Alineación oficial del equipo 'FC Bayern Jabonater' en el partido 2 - 2 Asd MonaMour Alineación oficial del equipo 'Asd MonaMour' en el partido
Tiene un resultado normal 2.36Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.70Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
51,1 % 22,5 % 26,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Bayern Jabonater

Goles Goles

  • 101 Minuto 29 (Gol por el centro): Els aficionats locals van tornar a confiar en el seu equip quan Hubert Helbing, després d'una genial combinació pel centre, va reduir el marcador a 1 - 3 per a Jabonater.
  • 102 Minuto 71 (Gol por la izquierda): Jabonater va reduir el marcador al minut 71 a 2 - 3 quan Jordi Vidal va rematar una centrada des de l'esquerra amb una mitja tisora que va fer aixecar el públic dels seients.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 24 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Jordi Vidal hauria d'haver estat gol al minut 24 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.
  • 211 Minuto 25 (Ocasión por el centro): Jabonater enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!
  • 201 Minuto 52 (Ocasión por el centro): Una bona ocasió de Jesús Martí va estar a punt de reduir el desavantatge dels locals al minut 52 però el xut va sortir desviat a la dreta del porter.
  • 201 Minuto 53 (Ocasión por el centro): Jesús Martí va disposar d'una bona oportunitat al minut 53, però va xutar tan malament que la pilota va anar a parar a la muntanya situada darrere la porteria, fora de l'estadi!
  • 202 Minuto 69 (Ocasión por la izquierda): En Eleuterio Detona de Jabonater es va trobar tot sol a l'esquerra de l'atac al minut 69, però es va posar nerviós i no va saber finalitzar una jugada que podia haver portat molt perill.
  • 202 Minuto 70 (Ocasión por la izquierda): Passaven 70 minuts quan Dalberto Rezende des de l'esquerra va marxar de dos rivals però un tercer, fent la cobertura dels seus companys, va evitar un gol que ja es cantava a la grada.

Asd MonaMour

Goles Goles

  • 141 Minuto 21 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de MonaMour van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 0 - 1 mitjançant en Giorgio Lazzaretto.
  • 106 Minuto 27 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): El MonaMour sempre confia amb les genialitats d'en Jimmy Guzzonato; aquest cop va interceptar una passada i va marcar a plaer el 0 - 2.
  • 182 Minuto 28 (Gol por la izquierda): Al minut 28 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Jimmy Guzzonato va ser l'anotador del 0 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 55 (Ocasión por la derecha): MonaMour quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Julien Dufau va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 62 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 62, Jimmy Guzzonato de MonaMour va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.