Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731127134

Amistoso (Int., RC) 731127134 Información oficial sobre el partido 731127134 en Hattrick

24.04.2024 12:25:00

Lauki F.C. Alineación oficial del equipo 'Lauki F.C.' en el partido 4 - 2 Fc Rocar Bucuresti Alineación oficial del equipo 'Fc Rocar Bucuresti' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Lauki F.C. Alineación oficial del equipo 'Lauki F.C.' en el partido 1 - 1 Fc Rocar Bucuresti Alineación oficial del equipo 'Fc Rocar Bucuresti' en el partido
Tiene bastante suerte 1.47Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.62Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
83,2 % 1,8 % 15,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Lauki F.C.

Goles Goles

  • 124 Minuto 22 (Gol de penalti): Corria el minut 22, quan l'àrbitre va xiular unes mans dubtoses a dins l'àrea visitant. Lauki s'avançava en el marcador després que en Ahmed El Sharabassy xutés amb seguretat la pena màxima dictaminada pel senyor col·legiat.
  • 137 Minuto 39 (Gol evento especial extremo + rematador): Una bona centrada de Alpay Sultan la va convertir en gol amb un remat de cap en Dario Antonio Miola tal com marquen els cànons. El porter es va estirar però no hi va poder fer res. Al minut 39 el marcador es va actualitzar: 2 - 0.
  • 185 Minuto 59 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Akbar Humam, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 3 - 0 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 130 Minuto 78 (Gol de falta): Al minut 78 en Ahmed El Sharabassy va xutar una falta amb molta potència i poca col·locació que, no obstant això, va acabar en gol. El 4 - 1 va ser cantat amb especial eufòria per un vell aficionat, que cridava totalment anacrònic "Gooool! Gooool de Señor!".

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 13 (Ocasión de contra por el centro): En Dario Antonio Miola va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 223 Minuto 16 (Ocasión por la derecha): Lauki per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 16, quan Dario Antonio Miola va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 287 Minuto 24 (Ocasión tiro lejano): Al minut 24 un refús amb el peu d'en Paul Perieţeanu va anar a parar als peus del Emilio Alcaina que, sense controlar la pilota va xutar a porteria des de 25 metres. La pilota anava a porteria i el porter estava fora de l'àrea, però la pilota va anar a topar a l'esquena de l'àrbitre, que la jugada l'havia enganxat mal col·locat.
  • 232 Minuto 76 (Ocasión por la izquierda): Al minut 76, Alpay Sultan gairebé va marcar per a Lauki des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Fc Rocar Bucuresti

Goles Goles

  • 116 Minuto 66 (Gol evento especial rápido + pase): Al minut 66, en Gualtiero Ciulla del Rocar va fer gala de la seva increïble punta de velocitat i, deixant enrere la defensa, va donar la passada de gol a Jakub Pytka que no va desaprofitar l'ocasió de marcar el 3 - 1.
  • 153 Minuto 84 (Gol por la derecha): Al minut 84, Floyd Wiegel va rebre la pilota després d'una jugada per la dreta, i va retallar distàncies per Rocar en aconseguir el 4 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 253 Minuto 86 (Ocasión por la derecha): En Paco Hierro va fer una estirada espectacular al minut 86, desviant amb la mà canviada un obús disparat des de la dreta de l'atac per part d'en Gualtiero Ciulla.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Fausto Balestrieri.
  • 510 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 85, Mischa Schächinger de Rocar va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.