Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731126908

Amistoso (Int.) 731126908 Información oficial sobre el partido 731126908 en Hattrick

24.04.2024 12:30:00

Terpenos C.B.D. Alineación oficial del equipo 'Terpenos C.B.D.' en el partido 1 - 0 Nacional_Decano Alineación oficial del equipo 'Nacional_Decano' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Terpenos C.B.D. Alineación oficial del equipo 'Terpenos C.B.D.' en el partido 4 - 1 Nacional_Decano Alineación oficial del equipo 'Nacional_Decano' en el partido
Tiene bastante mala suerte 3.54Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.93Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
93,4 % 0,3 % 6,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Terpenos C.B.D.

Goles Goles

  • 121 Minuto 85 (Gol por el centro): Ignacio Valderrama va donar a Terpenos un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 22 (Ocasión por la derecha): Terpenos va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Ernesto Medina en un 1 contra 1 amb el porter Andrea Laddaga, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 223 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Ernesto Medina va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 223 Minuto 59 (Ocasión por la derecha): Terpenos per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 59, quan Ignacio Valderrama va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 222 Minuto 84 (Ocasión por la izquierda): Terpenos va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 84 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Radu Laşcu ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Tadeusz Krzyżewski de Terpenos amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Nacional_Decano

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 9 (Ocasión por la derecha): En Maik Prochnow va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 216 Minuto 13 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després del minut 13 en Odol Vallejo ja no es va atrevir a tornar a cridar perquè li passessin la pilota: una jugada individual molt ràpida d'en Delfino Peñailillo el va deixar sol, però la va espifiar d'una manera vergonyosa.
  • 274 Minuto 71 (Ocasión de penalti): Al minut 71, Kusisa Cea de Nacional_Decano va desaprofitar un penal per posar el seu equip per davant al marcador.
  • 261 Minuto 87 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Alfonso Pino va rematar amb l'empenya exterior desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 23, Maik Prochnow de Nacional_Decano va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Göran Uddbrant de Nacional_Decano la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.