Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731126805

Amistoso (Int., RC) 731126805 Información oficial sobre el partido 731126805 en Hattrick

24.04.2024 12:25:00

Capgrossos Mataró Alineación oficial del equipo 'Capgrossos Mataró' en el partido 3 - 0 Maniscalco F.B.C. Alineación oficial del equipo 'Maniscalco F.B.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Capgrossos Mataró Alineación oficial del equipo 'Capgrossos Mataró' en el partido 3 - 0 Maniscalco F.B.C. Alineación oficial del equipo 'Maniscalco F.B.C.' en el partido
Tiene un resultado normal 2.93Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Capgrossos Mataró

Goles Goles

  • 122 Minuto 26 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Mataró contenien la respiració mentre en Imanol Carabias s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 132 Minuto 79 (Gol por la izquierda): Mataró va augmentar la diferència quan Fane Tăbuşcă no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 2 - 0.
  • 130 Minuto 84 (Gol de falta): El gol de falta de Richard Knorr sortirà a moltes televisions, ja que el seu xut va tocar el travesser, un pal, la línia de gol i l'altre pal abans d'introduir-se a la porteria al minut 84 i ampliar l'avantatge de Mataró a 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 6 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Fane Tăbuşcă va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 221 Minuto 19 (Ocasión por el centro): En Flavio Fab va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Mataró se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 231 Minuto 50 (Ocasión por el centro): En Richard Knorr, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 231 Minuto 80 (Ocasión por el centro): Richard Knorr una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 80, però una magnífica aturada de Emídio Batista va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 232 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 89 quan Imanol Carabias de Mataró gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.

Maniscalco F.B.C.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 60 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Nacho Gómez de Ontiveros es va comportar com un juvenil al minut 60 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.