Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731126605

Amistoso (Int., RC) 731126605 Información oficial sobre el partido 731126605 en Hattrick

24.04.2024 18:05:00

Łyna Olsztyn Alineación oficial del equipo 'Łyna Olsztyn' en el partido 1 - 6 real isla f h Alineación oficial del equipo 'real isla f h' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Łyna Olsztyn Alineación oficial del equipo 'Łyna Olsztyn' en el partido 0 - 6 real isla f h Alineación oficial del equipo 'real isla f h' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.22Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.82Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Łyna Olsztyn

Goles Goles

  • 135 Minuto 55 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Fent ús de la seva experiència, en Remigiusz Wawrzyn de Olsztyn va demanar la pilota al central rival quan aquest no el mirava i, fruit de l'engany li va passar la pilota. No va tenir problemes per marcar el 1 - 3.

real isla f h

Goles Goles

  • 118 Minuto 7 (Gol evento especial córner peinado): En Miguel Ángel Centeno entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al real, un peu providencial d'en Alberto Berenguer va situar el 0-1 al panell digital.
  • 180 Minuto 40 (Gol de falta): El porter local va fer l'estàtua i la falta xutada per Baltasar Lemus de real va entrar per l'escaire. El marcador es posava 0 - 2 per als visitants al minut 40.
  • 183 Minuto 44 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 44, real va augmentar el seu avantatge a 0 - 3, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Daniel Brondó.
  • 181 Minuto 65 (Gol por el centro): Al minut 65, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Daniel Brondó va augmentar l'avantatge de real a 1 - 4 amb un xut ras arran de pal.
  • 181 Minuto 67 (Gol por el centro): Jordi Riu de real va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 1 - 5 al minut 67. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 183 Minuto 70 (Gol por la derecha): Al minut 70, un xut de Rafael Sáenz Aragón des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 1 - 6 i el públic s'enfadava.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 27 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Rafael Sáenz Aragón al minut 27, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 282 Minuto 68 (Ocasión por la izquierda): Alberto Berenguer va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 68, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.